HCL.HR

Rainbow Six Siege se fura na Shakespearea

Zoran Žalac 28.11.2015.   •   4 komentara


Rainbow Six Siege lansira se uz dramatičan trailer popraćen recitacijom iz Shakespeareovog Henryja V., i pritom izgleda odlično – makar i samo na traileru.

Rainbow Six serijal je vjerojatno zadnja stvar na svijetu koju biste povezali s literarnim opusom Williama Shakespearea. Međutim, Ubisoft je demonstrirao kako je i to moguće. Za lansirni trailer Rainbow Six Siegea odabrao je ciljane stihove iz Henryja V. Točnije rečeno – trećeg akta, prve scene.

Rezultat je, mora se priznati, odličan. Trailer doista djeluje “šekspirijanski”; samo je veliko pitanje koliko to dramatičnost uopće ima veze sa samom igrom. Kad zapadnete u grupu pubertetski nastrojenih gamera – vjerujem da profinjeni izraz engleskog književnika nije na cijeni. Ali što je tu je, treba reći kako je uistinu riječ o domišljato složenom traileru.

Komentari (4)

 • Niex

  28.11.2015 - 18:40

  Zanimljivo, sad samo jos da vidim poznatu poeziju Thomasa Dylana u No Man's Sky i prezadovoljan sam.

 • LuxUltime

  29.11.2015 - 16:47

  Odličan trailer! Favourited! Stvarno epski.

 • KhorneFlake

  29.11.2015 - 18:31

  Moram reći da mi je ovaj wallpaper iz igre vrh. Makar mi se to sviđa.

 • periola1992

  01.12.2015 - 08:30

  Katastrofa , igra je nažalost polu proizvod prvo jer nema story moda a ovo ostalo da nekomentiram, žao mi je što si nisu dali malo više truda oko svega toga , puške im izgledaju ko da igram ps1, sve u svemu 0 bodova i jedan kupac manje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!