HCL.HR

Razmašite se kod kuće uz Maestro VR – igru dirigiranja orkestrom

Domagoj Plantak 02.07.2021.   •   1 komentara


Odlazak na koncert klasične glazbe nikad nije bio sigurniji, jednostavniji – i gamerskiji. Naučite dirigirati uz Maestro VR.

Ako ste oduvijek žudjeli za jeftinim i brzim tečajem dirigiranja, onda će sljedeći VR naslov biti odličan izbor za vas. Zahvaljujući Maestro VR-u više nećete morati razbijati glavu što ste u osnovnoj dobili onu četvorku iz glazbenog, jer ćete sad paziti da ne razbijete pola stana rukama ako se previše uživite u Bachove note. Osim J. S. Bacha, igra Maestro VR u kojoj ste dirigent nudit će i još neka zvučna skladateljska imena, no bacimo se mi na važnije stvari – dirigentski štap.

Što ćete biti bolji u mahanju (pardon, dirigiranju), tako ćete i otključavati sve bolje i ljepše dirigentske štapiće, koji će vam uz silnu elegantnost davati i određene pozitivne ali i negativne atribute. Maestro VR nudit će više glazbenih razdoblja koja možete birati, a posebnost će naravno biti i mogućnost kreiranja vlastitih skladbi koje ćete moći podijeliti s ostalim smrtnicima. Spominje se i kustomizacija vašeg orkestra, kao i mogućnost da se pojavite na nečijem VR koncertu kao posjetitelj (navodno vam ne treba ni covid potvrda).

Iako datum izlaska još nije izdirigiran, Maestro VR bismo trebali zaigrati na Steamu vrlo uskoro.

 

Komentari (1)

  • Josip Klanfar

    02.07.2021 - 13:38

    Kakav je ovo potencijal za serijal:
    ▪︎ Simulator
    ▪︎Čudno
    ▪︎VR

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?