HCL.HR

Razotkriveni su prvi detalji o novoj Crash Bandicoot (multiplayer) igri

Zoran Žalac 21.11.2022.   •   4 komentara


YouTuber Liam Robertson objavio je rane snimke misteriozne igre Wumpa League, koja je trebala ponuditi multiplayer iskustvo u svijetu Crasha Bandicoota.

Nova igra u svijetu Crasha Bandicoota bit će najavljena 8. 12. ove godine. Već se neko vrijeme priča da će to biti Wumpa League, multiplayer projekt kojega je studio Toys for Bob razvijao paralelno s Crash Bandicootom 4, pa su igru stavili na pauzu dok su radili na Call of Duty Vanguardu. Nema još službene potvrde da su ta nagađanja istinita, ali sada smo pak dobili neke konkretne materijale iz navodne igre.

YouTuber Liam Robertson dokopao se ranih snimki Wumpa Leaguea i otkrio temeljnu ideju iza igre. Ukratko, igra je 3D platformer u kojemu se dva tima natječu tko će skupiti više jabuka tijekom meča. Igrači se mogu međusobno boriti i sabotirati, a cijela stvar konceptualno podsjeća na pojedine modove iz igre Fall Guys.

Robertson navodi da se Wumpa League bazira na temelju Crasha Bandicoota 4, s nešto većim razinama. Za potrebu lakšeg kretanja po tim levelima ubačena je mehanika letenja, odnosno korištenja padobrana.

Sve ovo navedeno iz priloženih materijala izgleda uvjerljivo. Pitanje je samo koliko je ovih ideja na kraju ostalo u samoj igri. Ovo što sada vidimo jesu snimke iz ranog razvoja, odnosno tek dio onoga što nas čeka u konačnoj verziji. Odgovor vjerojatno nećemo čekati još dugo jer bismo igru trebali vidjeti već za dva tjedna.

Komentari (4)

  • 312AE

    21.11.2022 - 10:45

    Ok,good luck s tim,ali nekak sumnjam ,da tak nešt ljudi danas trebaju,pogotovo ako bude nešt koštalo,no opet ako uvedu i lokalni multiplayer,ne sam online, sve je moguće. Neka još nema viziju,na koji način bude to držalo igrače.

  • cempa

    21.11.2022 - 14:36

    Za sad me nije odusevilo. Zasto jednostavno nisu crash bash napravili i mirna bosna

  • JCD-Bionicman

    22.11.2022 - 11:02

    Mogli bi ubaciti mini igre kao u Crash Bashu, a i neke novije stvari

  • Tatqo

    23.11.2022 - 08:16

    Ma samo Crash bash dolazi u obzir da se napravi.. a onda nek ubacivaju dodatno mini igre.. Trenutno bi bila najbolja opcija jer mozes i battle pass odma napravit zbog skinova od svake mini igre( tankovi,skočko, fliper i sl.) iako cu i ovo zaigrat vise sam se radovao Crash Bash-u.. ali jebiga jedina igra koja nije imala veze s naughty dog

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?