HCL.HR

U razvoju je igra o vjeverici s pištoljem, imamo prvi video

Zoran Žalac 15.08.2022.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


“Nije lako, ali je zabavno biti vjeverica s pištoljem” – stoji u opisu nadolazeće igre Squirrel with a Gun u kojoj ste vjeverica s pištoljem.

UPDATE: Developer je brže-bolje složio puni trailer za igru, pozivajući ljude da ju stave na listu želja na Steamu. U videu je demonstrirano kako vjeverica neće koristiti pištolj samo za prijetnje i pucanje, nego i za trostruke skokove. Po svemu sudeći, bit će ovo igra bez prikaza krvi.

IZVORNA VIJEST (13. 8.):

Ne znam tko točno ima poriv da postane vjeverica s pištoljem, ali stiže igra Squirrel with a Gun, ne biste vjerovali. Developer imena Daniel DeEntremont nedavno se proslavio na Twitteru podijelivši snimku iz svoje igre u kojoj malena vjeverica terorizira prolaznika nakon što ju ovaj pokuša uslikati.

Video je u roku tjedan dana uspio prikupiti više od 12 milijuna pregleda. Bez konteksta vam to ne znači puno, ali dovoljno je reći samo to da je statistika gledanosti na razini jednog Call of Dutyja. Naravno da je vjeverici pomoglo to što je ovo humoristični video od 20-ak sekundi, a ne nekakav službeni prikaz igre. Međutim, nema sumnje da je developer uspio zadobiti pažnju publike o kakvoj većina indie igara može samo sanjati.

Ideja za igru o životinji koja maltretira građanstvo zapravo nije skroz originalna. Koncept je to kojega je proslavio famozni Goat Simulator, a osim vjeverice s pištoljem u razvoju je i igra o nabildanom golubu snagatoru.

Ne vjerujete mi? Istina je svuda oko nas.

Komentari (2)

  • Agent

    13.08.2022 - 19:18

    Ja kad sam vidio prije par dana sam mislio da je nekome bilo dosadno pa napravio to u UE5 a ne da bude to stvarna igra. Izgleda fora ali ne što bi dugotrajno moglo privući publiku. Nešto kao ona igra s guskom.

  • Duanador

    14.08.2022 - 13:35

    E jebiga sad.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?