HCL.HR

Redfall je proradio u 60 fps-a i dobio druge popravke

Zoran Žalac 07.10.2023.   •   5 komentara


Otpisana pucačina Redfall dobila je svoje prvo veće ažuriranje nakon izlaska, koje donosi bolju izvedbu igre na PC-ju i Xbox Series konzolama.

Mnogi su igrači već otpisali vampirsku pucačinu Redfall, ali developeri u Arkane Studiosu nastavljaju raditi na njoj. Kako su i obećali, igra je naknadno dobila izvedu u 60 sličica po sekundi na Xbox Series konzolama, i S i X modelu. Trebalo im je samo pet mjeseci za to.

Osim poboljšane izvedbe (koja obuhvaća i dodatne optimizacije PC verzije), Redfall je novim ažuriranjem dobio i niz popravaka te poboljšanja u sučelju, kontrolama, umjetnoj inteligenciji i sl. Od značajnijih poboljšanja vrijedi spomenuti dodanu mogućnost tihog eliminiranja protivnika oružjima koja imaju kolce, pametnije pozicioniranje protivnika kako bi izbjegli prijateljsku paljbu, jasniji prikaz pinga u timu, itd.

Usprkos ovim popravcima, budućnost Redfalla i dalje je upitna. Studio Arkane već je započeo rad na svojoj sljedećoj igri, za koju se trenutno zna samo da će biti single-player projekt.

Komentari (5)

  • Darac83

    07.10.2023 - 16:58

    Za neke igre ima nade da će ih izvuć s vremenom, ali ova mi ne djeluje tako.

  • Gorhton

    07.10.2023 - 18:03

    usrecili su sve igrace 👍 njih 12

  • opp

    07.10.2023 - 20:11

    Možda i isprobam nekad preko gamepassa. Da je ovakva izašla, možda ne bi bila baš tolika propast

    • Ravel

      @opp, 07.10.2023 - 22:29

      Kako ne bi? Tehnički može biti sređena, ali očigledno je koliko je igra u banani i koliko nitko iz Arkane Austina nije želio raditi na njoj i koliko su svi uključeni mrzili proces izrade. Čitaj samo one reportaže koje su izašle kada su otkazi počeli padati.

  • SanKa

    09.10.2023 - 09:53

    and the crowd goes mild

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?