HCL.HR

Road 96 vodi nas u bijeg iz države po proceduralno generiranim cestama i putevima

Stjepan Fikter 12.12.2020.   •   8 komentara


Neobično putovanje do granice u bijegu iz režimske države manifestirat će se kroz šaroliku ekipu suputnika koju ćemo upoznati na tisućama raznolikih cesta.

Svježe najavljeni Road 96 je narativna avantura koja nas vodi na neobično putovanje – bijeg iz autoritarne države Petria. Svaki pokušaj bijega bit će drugačiji jer će ceste biti proceduralno generirane, a to znači da ćemo svaki put upoznavati i drugačiju ekipu na putu. Putovanje tako može biti mirno i ugodno ili pak napeto te opasno ovisno s kime sjednemo u vozilo.

Developeri koji su već pokazali svoje vještine s igrom 11-11 Memories Retold za svoj novi naslov kažu kako će nas staviti u ulogu slomljenog tinejdžera koji pokušava doći do slobode i sigurnosti s druge strane granice. Kako se budemo približavali cilju i ljeto bude prolazilo, radnja će postati intenzivnija, bit će više moralnih dilema, a neće izostajati ni mračni i intenzivni trenutci.

U svakom slučaju, izgleda kako ćemo imati šarolike izbore tijekom putovanja jer sudeći po traileru koji osim što prezentira oku ugodan grafički stil, sugerira kako ćemo sudjelovati u pljački, pucati, voziti i bježati. Odabir suputnika bit će glavni element jer ćemo s njima stvarati unikatne priče.

Kada točno igramo Road 96 nije otkriveno s time kako je igra trenutačno najavljena samo za PC.

Označeno sa:

Komentari (8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?