HCL.HR

Sackboy: A Big Adventure dopustit će vam da šutnete svoje prijatelje

Zoran Žalac 30.09.2020.   •   0 komentara


Razvojni tim Sumo Digital podijelio je nekoliko novih detalja o svom veselom platformeru Sackboy: A Big Adventure koji će biti ekskluzivan za PlayStatione.

Šareni platformer Sackboy: A Big Adventure jedna je od onih Sonyjevih igara koja ne vjeruje u generacije pa će izaći i za PlayStation 4 i za PlayStation 5. I to je dobra stvar, jer nam se čini da bi igra mogla biti neodoljivo zabavna, pogotovo u kooperativnom načinu igranja.

Razvojni tim Sumo Digital otkrio je nekoliko novih detalja o njoj pa smo tako doznali da će to kooperativno igranje biti dostupno u lokalnom multiplayeru ili pak putem interneta, za što će trebati PlayStation Plus. Kooperativno će se moći odigrati cijela kampanja, no postojat će i izdvojeni leveli dizajnirani isključivo za co-op izvedbu te će od igrača tražiti da si međusobno pomažu kako bi zajedničkim snagama mogli ići dalje.

Ako pak želite stvarati nevolje svojim prijateljima, možete ih kod Sackboya slobodno gurnuti u virtualnu provaliju.

Potvrđeno je također da će se igra izvoditi u 60 sličica po sekundi, što se podrazumijeva za PlayStation 5, ali se nadam da se odnosi i na stari PlayStation 4. Što se sadržajnosti tiče, developeri ističu kako je ovo “Velika avantura” s hrpom raznovrsnih levela. No, napominju kako ovo ipak nije LittleBigPlanet pa kod Sackboya neće biti opcije da sami dizajniramo svoje levele.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?