HCL.HR

Saznali smo kad se počinjemo šaketati u Clash: Artifacts of Chaos

Stjepan Fikter 08.07.2022.   •   0 komentara


Surealni svijet Zenozoik još jednom doživjet ćemo od drugog mjeseca iduće godine kad stiže Clash: Artifacts of Chaos, spiritualni nastavak Zeno Clash igara.

Prošle godine svjedočili smo najavi iz vedra neba jer nitko nije očekivao Clash: Artifacts of Chaos, spiritualni nasljednik Zeno Clash igara. Sada znamo kad naš heroj Pseudo kreće na još jedno putovanje po čudnovatom Zenozoiku svijetu.

Igra stiže 09.02.2023. godine na PC, PlayStation te Xbox platforme.

Baš poput Zeno Clash naslova, Artifacts of Chaos također će nam prikazati Zenozoik kao surealni svijet, ali s drugačijim vizualni stilom od svojih prethodnika. Tematika gameplaya je ostala ista – šaketati ćemo se s mnogobrojnim protivnicima i dinamično prilagođavati stilove borbe.

Dio zabave u ovim igrama proizlazi iz činjenica da je sve što vidite pomalo čudno. No čudnost nove igre neće biti prikazana samo kroz okruženje i stanovnike, nego i gameplay elementima. Primjerice, prije borbi ćemo bacati kockicu, a pobjednik će moći određivati pravila koja će ići njemu u korist. Primjeri idu od pozivanja čudovišta kao suborca, magle na bojištu ili pak ograničenja na kretanje.

Igra će imati i pasivnu multiplayer komponentu kroz snove našeg heroja, bilo da je u pitanju kooperativni mod ili PvP.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?