HCL.HR

Scorpion je glavni lik još jednog Mortal Kombat filma

Hrvoje Smoljić 20.01.2020.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Prije nego se Mortal Kombat iduće godine vrati na veliko filmsko platno, najpoznatiji nindža u gamingu posjetit će nas kao glavni lik animiranog filma o osveti.

Ako vam je kao i nama dugo čekati izlazak novog live-action Mortal Kombat filma iduće godine, imamo dobru vijest. Već u drugoj polovici ove godine dobit ćemo dozu Mortal Kombata u obliku animiranog filma s najprepoznatljivijim likom franšize u glavnoj ulozi – Scorpionom.

Punog imena Scorpion’s Revenge, film je već u podmakloj fazi produkcije, a radi ga ekipa u Warner Bros Animationu. Iako se o priči ne zna mnogo, sam naslov daje naslutiti kako će priča pratiti Hanza Hassashia u namjeri da osveti svoju obitelj i  Shirai Ryu klan. Potvrđeno je i kako će se u filmu pojaviti i ostali poznati likovi iz franšize kao što su Raiden, Sub-Zero, Liu Kang, Johnny Cage i Sonya Blade.

Filmu u prilog ide činjenica što je Warner Bros. Animation odgovoran je za mnoge animirane filmove i serije koje često kvalitetom nadilaze live-action ponudu. Svakako veseli i činjenica da kreator Mortal Kombata – Ed Boon, radi kao kreativni konzultant na filmu, a autentičnosti će dodatno doprinijeti i glasovni glumci koji su već svoj glas podarili istim likovima u igrama. Što reći osim: “Get over here!”

Komentari (3)

  • HyPo

    21.01.2020 - 09:47

    warner bros rade dobre animacije pa očekujem sve samo da ne bude loš a što se filma tiče e od njega očekujem sve da ne bude ispod 5 od 10 zvjezdica.

    • U.M.O

      @HyPo, 21.01.2020 - 11:39

      Slažem se,animari film dobar,live actor loš

    • deanHR

      @HyPo, 21.01.2020 - 12:20

      Ovisi o scenariju i glumcima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?