HCL.HR

Selaco je novo predstavljena pucačina inspirirana F.E.A.R.-om i Doomom

Stjepan Fikter 15.08.2021.   •   1 komentara


Kampanja i naglasak na radnju, intenzivna akcija, fokus na umjetnu inteligenciju te podrška za modove oblikovat će nadolazeću pucačinu koja je inspirirana FPS klasicima.

Developeri nadolazeće pucačine Selaco uzeli su za inspiraciju poprilično zanimljivu kombinaciju FPS klasika. S jedne strane tu su Doom i Quake za retro FPS elemente koji će ipak sadržavati i moderne značajke, a s druge tu je F.E.A.R. za akcijske setove i umjetnu inteligenciju.

Uz to, Selaco veliki naglasak stavlja na kampanju i radnju s kojom se želi prezentirati uvjerljiva SF priča i svijet. Grafički igra izgleda kao retro pucačina jer je bazirana na GZDoom engineu, no kada nastupi akcija stvari će letjeti okolo i naokolo. Kako bi akcijski dio bio još bolji i zanimljiviji, developeri razvijaju AI koji će biti svjestan svog okruženja i suboraca pa će primjenjivati različite taktike za lišit nas života.

Selaco će se moći isprobati uskoro, kroz Early Access program, a do izlaska pune verzije proći će još vremena. Do tada, možete provjeriti kako će igra izgledati u pokretu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Duanador

    15.08.2021 - 20:17

    Nisam bas fan ovih rozih boja po igrama. Totalno baca van realizma i time mi kvari svaki ugodjaj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?