HCL.HR

U Serious Sam 4 vozit ćemo kombajn i papamobil

Zoran Žalac 09.06.2018.   •   1 komentara


Serious Sam 4: Planet Badass dobio je svoju stranicu na Steamu, a s njom i prve detalje koji su nam potvrdili kako se ne radi o igri otvorenog svijeta.

Serious Sam 4: Planet Badass bit će jedna od uzdanica izdavačke kuće Devolver Digital na ovogodišnjem E3 sajmu. U narednim danima zasigurno ćemo dobiti i prvi prikaz gameplayja, no do tada imamo nekoliko informacija koje su otklonile sumnje oko toga što od novog Sama možemo i ne trebamo očekivati.

U prvom redu, razjašnjeno je kako Serious Sam 4 neće biti igra s otvorenim svijetom. Croteam nas uvjerava kako je ovo i dalje linearna pucačina poput svih prethodnih u serijalu. Međutim, leveli će biti veći nego ikada do sad, a svaki će imati i svoje opcionalne zadatke.

Da bismo se lakše kretali tim velikim levelima, ovoga puta moći ćemo zasjesti u neko vozilo. Uz već viđeni motor bit će tu još nekih atraktivnih opcija, poput kombajna pa čak i blindiranog papamobila. Naravno, vozila neće služiti samo za brže kretanje po mapi već i za gaženje nesretnih protivnika.

Zadnji komad informacije upućuje nas na to da bi Serious Sam 4 mogao imati i neku vrstu kooperativnog moda. Imajte na umu da ovo još nije službeno potvrđeno, ali se zna da će Samu u akciji pomagati njegovi kompanjoni – Jones, Hellfire i Rodriguez, što bi moglo značiti co-op za četvero igrača.

Komentari (1)

  • Kenzix

    10.06.2018 - 07:18

    najozbiljnija igra za sve ozbiljne igrače ozbiljna preporuka za sve koje nisu igrali prijašnje djelove da se uozbilje i odigraju ih dok ozbiljno čekaju na ovaj super ozbiljni naslov

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?