HCL.HR

Severed Steel je stilizirana pucačina puna destruktivne okoline

Lovro Maroševac 15.03.2021.   •   0 komentara


Stilsko napucavanje, destruktivna okolina i hrpetina bullet time opcija krase ovaj naslov koji igramo na ljeto ove godine.

Izdavač Digerati i razvojni studio Greylock Studio najavili su datum izlaska za svoju novu igru, donedavno znanu kao Impact. Single-player pucačina iz prvog lica Severed Steel stavit će nas u ulogu Steela, vještog čovjeka koji zna baratati oružjem. On je na misiji da ispuni zadatak, a na tom putu stajat će mu brojni neprijatelji.

Severed Steel izlazi tijekom ljeta ove godine na PlayStationu 4, Xbox Oneu i PC platformi. Igru karakterizira jednoručno pucanje, vizualno atraktivni efekti i elegantno napucavanje. Navodi se kako bi AI u igri trebao biti toliko napredan da će svaka borba djelovati drugačije i time pridonijeti dinamici pucanja. Osim toga, u igri je implementirana i bullet time mehanika, što znači da možemo očekivati frajerske slow motion trenutke.

Igrači će u igri moći iskoristiti okolinu u svoju korist, bilo kroz njezinu destrukciju ili brzo i efikasno planiranje napada. Između ostalog, postojat će mogućnosti trčanja po zidovima, skakanja preko raznih stvari i klizanja po podu. Solidan arsenal oružja stajat će na raspolaganju igračima, i to bez potrebe za punjenjem metaka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?