HCL.HR

Shadow of the Eternals vraća se na Kickstarter 25. srpnja

nebel 13.07.2013.   •   0 komentara


Drugi pokušaj prikupljanja sredstava za razvoj igre Shadow of the Eternals predviđen je za kraj srpnja, premda još uvijek nije objašnjeno što bi u novoj Kickstarter kampanji trebalo biti drugačije.

Potencijalno zanimljivi Shadow of the Eternals do sada nije imao naročito sretan razvojni proces. Kickstarter kampanja, zajedno s financiranjem putem službene stranice, nije bila blizu ispunjavanja cilja premda su se mnogi složili kako igra izgleda jako dobro, što zbog dizajna što zbog grafičke strane za koju je zaslužan CryEngine 3.

Ista je stoga otkazana da bi tim najavio kako će uskoro uslijediti nova Kickstarter kampanja za prikupljanje sredstava za razvoj igre. Danas saznajemo kako će to biti 25. srpnja, iako zasad nije poznato po čemu će ova kampanja biti drugačija od prethodne.

„Naučili smo mnogo iz prve kampanje i napravili značajne izmjene u strukturi na temelju vlastitog opažanja i feedbacka koji smo dobili od zajednice.“ – stoji u navodu na službenoj stranici razvojnog tima Precursor Games.

Inače, osim otkazivanja kampanje Shadow of the Eternals dobio je negativni publicitet krajem lipnja kada je jedan od zaposlenika Precursor Gamesa uhićen zbog posjedovanja materijala dječje pornografije. Iako se studio brzo ogradio od daljnje povezanosti s osumnjičenikom, jasno je kako će im uz takvu kontroverzu biti još teže uvjeriti ljude da financiraju njihov projekt.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?