HCL.HR

Borilačka igra Sifu postaje lakša uz novi Student mod, ali i još teža uz Master mod

Zoran Žalac 30.04.2022.   •   1 komentara


Jedna od najizazovnijih igara u zadnje vrijeme – Sifu – dobit će dvije dodatne postavke težine. Ovisno o tome što odaberete, postat će ili lakša za igranje ili još izazovnija (da, moguće je).

Kung-fu igra Sifu prilično je nemilosrdna što se tiče težine, na čemu se temelji njezin dizajn gameplaya i učenja na greškama. No, od sljedećeg tjedna Sifu će ipak biti malo blaži prema igračima, za one koji to žele. Uvodi se tako Student razina težine u kojoj igrač ima više energije, neprijatelji nisu toliko agresivni i prilikom umiranja glavni lik ne stari brzo kao na standardnoj postavci težine.

No, prije nego krene kukanje nekih kung-fu majstora zbog toga što igra dobiva easy mod, treba naglasiti da to neće biti jedina dodatna postavka težine. Stiže i Master mod za one koji misle da su savladali sve što Sifu ima za ponuditi. U Master modu igra postaje još teža: glavni lik je ranjiviji, neprijatelji su agresivniji i više ih napada istovremeno, bossovi imaju nove napade i općenito će ovo biti velik izazov.

Promjene u Sifu dolaze sa sljedećim ažuriranjem igre od 3. 5. ove godine.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • lepiakadodo

    30.04.2022 - 18:42

    Uuuuu master mode… Super. Taman sam se zazelio malo dobre soracine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?