HCL.HR

Iduće godine skejtamo do Mjeseca u Skate Story

Stjepan Fikter 10.06.2022.   •   1 komentara


Kao demon satkan od stakla i boli, skejtat ćemo kroz podzemlje kako bi se borili protiv demona, spašavali izmučene duše i postali majstor daske na kotačima.

Neobična skejterska igra Skate Story korak je bliže izlasku koji je postavljen tek za 2023. godinu. Za one koji nisu ranije vidjeli ovu igru, ovdje nije riječ o klasičnom skateboarding naslovu. Naime, svijet igre nalazi se u podzemlju, a mi smo demon napravljen od stakla i boli. Srećom pa se nećemo razbiti na komadiće svaki put kad poljubimo pod.

Osim zanimljivog vizualnog stila, Skate Story imat će i preko 70 trikova uz pomoć kojih ćemo uništavati druge demone i spašavati izmučene duše. Otkrivat ćemo različite izazove te imati mogućnost kreirati vlastite, a sve će to pratit psihodelična glazba za koju su zaslužni Blood Cultures.

Igra će nam omogućiti i da prodamo vlastitu dušu za novu opremu što uključuje dasku, osovine i kotačiće. Osim toga, uspješnim završavanjem izazova moći ćemo si dizati level kako bi otključali pristup novim trikovima i opremi. Skate Story je trenutačno najavljen samo za PC.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Bojko

    10.06.2022 - 17:36

    Kakve su oi droge uzimali… i ja bih! Sviđa mi se.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?