HCL.HR

Developer Sleeping Dogsa zatvorio svoja vrata

Petra Rukav 18.10.2016.   •   7 komentara


Devetogodišnji United Front Games nedavno je zatvorio svoja vrata, a njihov posljednji naslov Smash + Grab više nije u prodaji.

Sleeping Dogs

Kanadski developer United Front Games osnovan je 2007., a njihova prva igra bila je kart racing PS3 ekskluziva naziva ModNation Racers. Pet godina kasnije izašao je Sleeping Dogs, akcijska avantura otvorenog svijeta, po kojoj je studio ostao upamćen.

Nakon toga izdali su LittleBigPlanet Karting te se pozabavili nekim drugim projektima poput rada na Xbox One verziji Tomb Raider: Definitive Editiona i objedinjavanju Halo serijala u jednu kompilaciju pod imenom Halo: The Master Chief Edition. Smash + Grab je posljednji projekt na kojem je ovaj studio radio, a nedavno je završio i na Steam Early Accessu.

Međutim, pošto je United Front Games – iz još nepoznatih razloga – odlučio zatvoriti svoja vrata, Smash + Grab više nije dostupan na Steamu. Još prošloga tjedna su imali promociju putem koje ste igru mogli zaigrati besplatno, a sada je igra povučena i otvoreno pitanja što će biti s istom i njenim igračima. Ružno je kada se sudbina ovako poigra s vama.

Komentari (7)

  • tothwow

    18.10.2016 - 12:36

    a jebemti ljude….taman sam poceo igrati Smash&Grab i jako je zabavna, bez obzira izgubio ili pobijedio a to je tesko naci takvu igricu, i danas se ulogiram na steam da odigram par rundi i nema je u library…..sad znam zasto…koje sranje….

  • vojnovic4

    18.10.2016 - 12:45

    Ja mislin da je njih ukopa onaj mmo sta su radili

  • Narco

    18.10.2016 - 14:21

    Steta, Sleeping Dogs, i sa svim svojim problemima je jako zabavna i zanimljiva igra.

  • RedEy3

    18.10.2016 - 16:22

    Ne mogu reći da mi je drago, ali su si sami krivi. Gdje im je bila glava kada su napravili onaj bezvezni MMO? Kao da tržište nije oversaturated sa mmo-ima. Da su napravili SD 2 ne bi propali, garant.

    • Saren

      @RedEy3, 18.10.2016 - 17:10

      A gle svi hoce danas napraviti cim jaci i bolji MMO od WoW-a a u tome skoro pa nitko ne uspije. I meni nije drago isto sta su zatvorili vrata al sta ces :/ A bas sam bio kupio Sleeping Dogs Definitive Edition prije par dana i pitao se hoce li dvojka 🙁 Steta

  • Jokerhere

    18.10.2016 - 18:07

    f

  • Fskpz gaming fan

    18.10.2016 - 23:02

    De ajde, bas mi se svidjao koncept smash+grab i volio bi da je zavrse!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?