HCL.HR

Sljedeća Final Fantasy igra radit će se po uzoru na The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zoran Žalac 16.09.2017.   •   3 komentara


Direktor Final Fantasyja 15 praktički je potvrdio da će glavni serijal nastaviti s formatom otvorenog svijeta, a naveo je i da će nova Zelda biti uzor za buduće igre.

final-fantasy-XV-1

Nakon prilično uskog i zatvorenog Final Fantasyja 13, FFXV dopustio nam je da trčkaramo otvorenim prostorima po najvećem teritoriju u jednoj singleplayer igri FF serijala. S obzirom na pozitivne kritike, fokus prema otvorenom tipu svijeta bit će prisutan i u budućim FF projektima.

“Teško je reći hoće li se naša iduća igra u potpunosti bazirati na otvorenom svijetu. Ali rekao bih da ciljamo na iskustvo koje igrači dobivaju igranjem u masivnom području pa ćemo se pobrinuti da to bude dio sljedećeg projekta.” – izjavio je direktor FFXV-a Hajime Tabata za GameSpot.

Tabata također dodaje da Nintendova igru The Legend of Zelda: Breath of the Wild namjeravaju uzeti kao uzor za buduće igre otvorenog svijeta. Iako ju sam nije igrao jer ne može doći do svog primjerka Switch konzole, Tabata kaže kako je od ostalih članova svog tima čuo da je to skoro savršena igra na čiju se ispoliranost treba ugledati.

Komentari (3)

  • Goran1234

    16.09.2017 - 20:43

    ?

  • PrydaCro

    16.09.2017 - 22:52

    E da ?

  • Goran1234

    17.09.2017 - 00:38

    Nije im prvi put da se ugledaju na Zeldu… Pa i Secret of Mana je isto tako nastala,nakon što su vidjeli Link to the past dodali mali Final Fantasy elemenata i eto ti Secret of Mana..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?