HCL.HR

Ovo je jedna od grafički najljepših igara koje će biti besplatna za igranje

Zoran Žalac 27.08.2023.   •   5 komentara


Nova igra tvoraca Warframea, zvana Soulframe, dobila je detaljnu prezentaciju sa snimkom gameplaya u trajanju od čak pola sata.

Prošle godine u ovo doba najavljen je svojevrsni nasljednik popularne free-to-play igre Warframe. Soulframe nije nastavak Warframea, ali s njim definitivno dijeli DNK premda je smješten u sasvim drugačiji fantasy svijet. Na igri radi isti studio, Digital Extremes, a baš kao i Warframe, Soulframe će biti besplatan za igranje.

Danas smo dobili nove informacije i materijale iz navedene igre, prije svega 30-minutnu prezentaciju gameplaya koju možete pogledati ispod ovih redaka.

Soulframe će se odvijati u svijetu koji je podijeljen na sile prirode i magičnu organizaciju Ode. Igrač preuzima ulogu bivšeg vojnika Ode koji se pokušava povezati s duhovima svojih predaka. Sklapanjem pakta s duhovima, lik dobiva nove moći koje mu pomažu u borbi protiv neprijatelja. Vještine će se dijeliti na Courage, Spirit i Grace, ovisno o tome želite li igrati fighter, mage ili rogue klasu.

Developeri navode kako će Soulframe zadržati MMO aspekte Warframea, samo će ih pojednostaviti. Bit će ovo igra s proceduralno kreiranim okolišima, zamišljena tako da se igra na duže vrijeme. Igrač će moći izgraditi svoju bazu operacija zvanu Nightfold, koja će s vremenom prerasti u čitavo malo selo.

Za sada je prezentirano jedino samostalno igranje, a nisu otkriveni ni detalji oko monetizacije sadržaja. Igra će biti besplatna za igranje, ali nije rečeno koji će se dijelovi plaćati. Za sada je samo jasno da Soulframe izgleda lijepo te da će po izlasku jednoga dana vjerojatno biti među najljepšim free-to-play igrama na tržištu.

Komentari (5)

  • Enrubius

    27.08.2023 - 13:29

    Kad izlazi?

    • Zoran Žalac

      @Enrubius, 27.08.2023 - 14:17

      Nema još termin izlaska.

    • Enrubius

      @Zoran Žalac, 27.08.2023 - 19:33

      Hvala na info.

  • moordrak

    27.08.2023 - 17:20

    Lijepo. Vrlo…emm… eterično? F2P kažete? Probaćese. Nadam se na PS5.

  • NeoGames

    27.08.2023 - 22:34

    Ovo je bas sto sam trazio, srednjovjekovni fantasy warframe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?