HCL.HR

SpellForce 3 besplatno isprobajte već danas

Petra Rukav 18.11.2017.   •   3 komentara


Nadolazeći „unikatan spoj“ RTS i RPG žanra SpellForce 3 obećava povratak korijenima istoimene sage. Zaigrajte ga besplatno dok još nije prekasno.

spellforce 3 besplatno

THQ Nordic je krenuo s beta testiranjem SpellForcea 3, trećeg dijela sage smještene u fanstay svijet zvan Eo. Prema izdavaču SpellForce 3 možete besplatno igrati cijeli vikend putem Steama, točnije zabava završava u ponedjeljak u 19 sati po našem vremenu.

U otvorenoj beti možete se pridružiti PvP multiplayeru u 1na1, 2na2 i 3na3 okršaju, a preferirate li igrati sami imate i opciju singleplayera u društvu umjetne inteligencije. Također, SpellForce 3 beta sadrži četiri mape, tri različite frakcije i mogućnost igranja u co-op stilu.

Ako želite još danas doživjeti taj „unikatan spoj“ RTS i RPG žanra samo se uputite ovdje, no prije bi bilo dobro da provjerite imate li dovoljno jako računalo.

Komentari (3)

  • baDarmageddoN

    18.11.2017 - 18:36

    E fuck them. Mene nema doma a oni daju betu. Jesu smradovi. Makar ono što sam vidio nastavak je u smjeru u kojem je krenula dvojka. Osobno, prvi dio i njegovi DLCovi su daleko bolji. SpellForce Order of Dawn mi je definitivno među najboljim igrama ikada. Makar je kraj bio malo demotivirajuci, ipak sam prešao igru više put. A to prelazenje je 100% misija, što i traje. Koliko pratim trojku moram reći da ima nekih stvari koje bi ja promijenio ali što ćeš. Opet će se igrati, ipak je to SpellForce. Moja gamerska ljubav.

  • phoda

    18.11.2017 - 23:47

    Davno sam igro spellforce 2 demo u enteru ili negdje i igra se cinila dobra, ono sto je zanimljivije je sto THQ nordic je nesto vise aktivan u zadnje vrijeme, bar ja par godina nisam cuo za njihove igre a imaju dobrih

    • funky0308

      @phoda, 19.11.2017 - 10:04

      Prvo kupe nekoga da se malo pricao o njima i onda demo vikend. Rade tu sposobni ljudi izgleda, barem sto se marketinga tice 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?