HCL.HR

Špijuni su se ušuljali u novi trailer za Total War: Three Kingdoms

Filip Zorić 18.01.2019.   •   3 komentara


Novi trailer za stratešku igru Total War: Three Kingdoms prikazuje nam kako poraziti svoje neprijatelje pomoću špijunaže.

Uskoro nam stiže taktička igra Total War: Three Kingdoms, u kojoj ćemo morati poraziti okrutnog zapovjednika Dong Zhua. Međutim, totalni rat se ne odvija samo na bojištu – novi nam trailer pokazuje kako se koristi špijunaža i lukavština za doći do pobjede.

U traileru smo saznali da ćemo moći postaviti svoje špijune među ljude dostupne za regrutaciju. Naši će protivnici onda moći uvesti te špijune u svoje redove, što će nam dati pristup dodatnim informacijama o njihovoj frakciji. Špijuni će također moći otrovati hranu vojnicima, ostaviti teritorij otvoren za napad ili čak organizirati atentat ako uspiju infiltrirati obitelj zapovjednika.

Međutim, vaš špijun se također može pridružiti neprijatelju ili se odvojiti od vas i osnovati svoju frakciju. Ne smijemo zaboraviti i da naši protivnici mogu poslati vlastite špijune da presluškuju naše planove. Nakon gledanja ovog trailera, teško je ne bit paranoičan. Tko zna, možda je i kolega Žalac zapravo amerikanski špijon koji planira izvršiti atentat na Igora (op. ur. kolega Zorić do daljnjega je suspendiran zbog ove neslane insinuacije).

Komentari (3)

  • Filip Zorić

    18.01.2019 - 17:03

    Zorane, otkrivene su tvoje dijabolične namjere!

  • ck7

    18.01.2019 - 18:19

    Sta se ne pise Don Juan ?✌

  • zbosec49

    18.01.2019 - 18:40

    Fora

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?