HCL.HR

Spyro Reignited Trilogy možda će ipak imati sve igre na disku

Zoran Žalac 19.08.2018.   •   5 komentara


Ovotjedna odgoda Syprine remaster trilogije navodno je imala veze s odlukom da se sve igre ipak nađu na disku, odnosno da dvije trećine kolekcije ne bude samo digitalno.

Ranije ovoga tjedna Activision je odgodio izlazak Spyro Reignited Trilogyja. Umjesto u devetom mjesecu, kolekciju remastera s ljubičastim zmajem igrat ćemo od 13. 11. ove godine. No, čini se kako će odgoda izlaska pomoći igri da bude kompletna. Naime, ako se sjećate prethodnih vijesti, Sypro Reignited Trilogy trebao je u fizičkom izdanju imati samo prvu igru na disku, dok su se preostale dvije igre iz kolekcije trebale preuzimati preko interneta. Prema neslužbenim informacijama koje je izvor blizak Activisionu prenio YouTuberu YongYea, to sada više neće biti tako.

Kako prenosi YongYea, izvorni razlog zašto je Activision planirao distribuirati dvije igre isključivo u digitalnom izdanju leži u činjenici da one ne bi bile dovršene na vrijeme, do 21. 09., kada je igra prvotno trebala biti lansirana u prodaju. Rad na drugom dijelu Spyrinog remastera trenutno je pri kraju, no remaster treće igre, Spyro: Year of the Dragon, navodno još nije ni blizu dovršetka te iz tog razloga još uvijek nismo vidjeli demonstracije gameplayja iz te igre. Srećom, pomicanjem izlaska za dva mjeseca taj bi se problem trebao riješiti pa Spyro igre možda ipak dobijemo u paketu, bez potrebe da dvije trećine kolekcije preuzimamo s interneta.

Doduše, ovo još nije službena informacija, tako da potvrdu još uvijek čekamo.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Wolfboy

    19.08.2018 - 14:59

    Zanima me jedna stvar ja kad bi kupio spyro ja bi druge dvije dobio neki kod da skinem preko ps storea ili posebno kupiti?

    • Cheesemassacre

      @Wolfboy, 19.08.2018 - 15:03

      Skinule bi se kao ažuriranje za igru.

  • svraka12_LIX

    19.08.2018 - 16:20

    Ajde samo da to bude istina.

  • Wolfman

    19.08.2018 - 20:38

    Ovaj s druge strane kaže da će i dalje biti potrebno skinuti day 1 patch, ali nije još sasvim jasno što će taj patch sadržavati (druge dvije igre ili samo bug fixes)…

    https://twitter.com/jmdornbush/status/1030602520089907200

  • moordrak

    20.08.2018 - 10:11

    Šteta zbog odgode ali objaviti špiru prije Božića je dobar potez. Biti će to idealan poklon 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?