HCL.HR

Spyro the Dragon remaster samo što se nije izlegao

Zoran Žalac 03.04.2018.   •   2 komentara


Premda smo već jednom imali lažnu informaciju o najavi remastera Spyro the Dragon trilogije, nastavljalju nam stizati dokazi da će se to uskoro dogoditi.

Prošlog mjeseca imali smo lažnu “dojavu” da nam slijedi otkrivanje igre Spyro the Dragon: Treasure Trilogy. Iako se najava nije dogodila, uvjereni smo da glasine nisu neistinite i da nam Spyro remaster doista stiže. Na to upućuje i novi “dokaz” koji je ovih dana poslan IGN-u u obliku ljubičastog jajeta i poruke da će se nešto iz njega uskoro izleći.

Ne trebaju vam vještine Nicka Praskatona da biste uočili kako je jaje obloženo ljuskama. Znate li da zmajevi imaju ljuskama obloženo tijelo? I to da je Spyro ljubičaste boje?

Najuvjerljiviji dokaz zapravo je Falcon McBob, s obzirom da je to trenutno naziv službenog Twitter profila za @SpyroTheDragon, koji je privremeno zaključan. Misterij, dakle, nije hoće li Spyro remaster biti najavljen već samo – kada će biti najavljen.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Shadow king

    03.04.2018 - 21:53

    Ako je napravljen u stilu prva tri za prvi PlayStation, onda može!

  • funky0308

    04.04.2018 - 11:13

    Super su mi te ideje oko promidzbe igara. Sve su bolje i bolje. Ovo mi je bas jaka fora.. Igru nesto posebno ne volim ali nema veze, bas bih volio imati to jaje 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?