HCL.HR

Sredite i vozite motore po pustoši Fallouta 4 ovim modom

Juraj Bevandić 18.02.2017.   •   3 komentara


Ako ste umorni od trčanja mapom Fallouta 4, na PC-u možete skinuti mod koji u igru ubacuje potpuno funkionalni motor koji možete i sređivati iako vožnja izgleda malo glupo.

Fallout 4 motori

Ako ste imalo kao ja, onda više uživate istraživati ruševina Bostona u Fallout 4 pješice. No, ponekad i pogotovo ako često prolazite istim područjima to može postati naporno, ali ako se i dalje želite držati igranja bez fast travela, onda je mod koji ubacuje vozivi motor u igru prava stvar za vas.

Skinuti ga možete besplatno s Nexus Mods kao i inače, a iako je funkcionalan trenutno je u malo nezgrapnom stanju. Primijetit ćete vjerojatno da su animacije malčice ukočene i da zvuk nije bajan, ali osim toga može se dogoditi da vaši suputnici ili pak vaša glava nestanu pri penjanju i silaženju s motora što je uvijek neugodna situacija.

To bi se u principu sve trebalo moći doraditi i pretvoriti ovo u jedan od vrijednih dodataka igri. Brine nas jedino to što kreator kaže da radi na ispravljanju bugova i kozmetičkom mogućnostima sređivanja motora u igri, a ne spominje animacije i zvukove. Barem nas tješi da je moguće sastaviti malu prikolicu za Dogmeata i furati ga okolo sa sobom.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • ffranz13

    18.02.2017 - 18:20

    Ovo izgleda tragikomicno. Barem sam se dobro nasmijao.

  • Sackboy

    18.02.2017 - 18:47

    Pa ovo je užasno odrađeno… Motor ide sporo, izgleda glupo i dok voziš i stojiš cijelo vrijeme je isti zvuk kao da motor radi na minimumu…

  • Tony Ghost 1811

    19.02.2017 - 15:18

    Ajme meni. Katastrofa. Bice brze hoda nego sto motor ide.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?