HCL.HR

Star Trek: Bridge Crew više nije VR ekskluziva

Zoran Žalac 22.12.2017.   •   3 komentara


Ubisoftov Stark Trek: Bridge Crew od sada se može igrati i bez uređaja za virtualnu stvarnost. Developer se nada da bi to moglo oživjeti multiplayer te igre.

star-trek-cover

Star Trek: Bridge Crew zamišljen je kao kooperativna multiplayer igra. No, kako je to ujedno i VR igra, multiplayer je do sada bio debelo ograničen s obzirom da nema baš mnogo igrača koji posjeduju VR headsete, a zajednica je pritom još razdvojena jer nema cross-play opcije između PC i PS4 verzija igre. Developeri su svjesni toga pa su odlučili popraviti situaciju tako da igri dodaju podršku za klasično igranje – bez VR headseta.

Nakon novog ažuriranja Star Trek: Bridge Crew, dakle, više nije isključivo VR igra već ju se može igrati i bez VR headseta. U multiplayeru se tako mogu udružiti igrači s VR headsetom, ali i igrači bez njega. U slučaju PC verzije podrška za VR je proširena te je od sada moguće koristiti Windows Mixed Reality uređaje za doživljaj virtualne stvarnosti.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Furo97

    23.12.2017 - 02:12

    Hoće li igra sada biti obrisana sa ovogodišnjeg Zlatnog Dabra: VR ekskluziva?

    • Greyjoy

      @Furo97, 23.12.2017 - 13:32

      To sam i ja mislio pitati

  • besantesteras

    26.12.2017 - 08:43

    Bila ili ne, obrisana sa spiska Zlatnog Dabra za VR igre, tu pobednika svakako naslućujemo, barem ja, RESI7 ili Farpoint, nema treće…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?