HCL.HR

Igrači Star Trek Onlinea okupljaju se u igri kako bi odali počast glumcu Christopheru Plummeru

Lovro Maroševac 08.02.2021.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Kanadski glumac je kroz sedam desetljeća bogate karijere ostavio traga i u Star Treku pa su igrači odlučili mu odati počast.

Christpher Plummer, jedan od najpoznatijih i najboljih hollywoodskih glumaca, preminuo je prije nekoliko dana u svojem domu od starosti. Vijest je to koja je zatekla mnoge, pogotovo jer je 91-godišnjak imao bogat repertoar filmova. Njegov zadnji film bio je Knives Out iz 2019. godine, gdje je utjelovio glavu kuće i lika oko kojeg se vrti cijela radnja.

Plummer je, između ostalog, svoj doprinos dao i Star Trek serijalu. Točnije, 1991. glumio je klingonskog generala Changa u Star Trek 6: The Undiscovered Countryju. Istu je ulogu zatim reprizirao 2000. godine u videoigri Star Trek: Klingon Academy.

Pojavom u serijalu Zvjezdanih staza, Plummer je osigurao svoju besmrtnost među fanovima poznate franšize. Brojni igrači Star Trek Onlinea sada mu odaju počast unutar igre. Igrači su se počeli okupljati na memorijalnim mjestima u spomenutom naslovu kako bi se prisjetiti preminulog glumca. Ta memorijalna mjesta u STO-u inače služe kako bi se igrači tamo našli i izrazili poštovanje prema svakome tko je bio dio Star Trek svijeta.

We’re on Qo’nos, instance #23, remembering Christopher Plummer/General Chang. Feel free to join us from sto

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • PicardMT

    08.02.2021 - 10:35

    Lijepa gesta za legendarnog glumca, kao trekki svako malo se nažalost baš ovim povodima sjetim koliko je slavnih i poznatih glumica i glumaca bilo dio Star Trka u ovih 60-ak godina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?