HCL.HR

StarCraft 2: Wings of Liberty recenzija

Igor Belan 04.08.2010.   •   1 komentara   •   HCL objave


Napokon je stigao u punom izdanju, a mi smo prestali igrati samo da bi napisali ovu recenziju. Saznajte sve što morate znati prije kupnje StarCrafta 2.

“27. srpnja, na da dan izlaska ove velike igre, dosta ekipe okupilo se u redovima na ponoćnoj prodaji, iako je dosta igrača napravilo preorder zbog povoljnijih cijena. I ja sam bio jedan od kempera ispred lokalnog dućana koji je vrata otvorio točno u ponoć, a nakon tjedan dana intenzivnog druženja sa igrom te nakon 10 godina druženja sa prethodnikom, mogu reći kako StarCraft 2 zadržava sve one lijepe osobine koje su činile prethodnika i uspjeva u velikoj mjeri privući nove igrače koji se prvi puta susreću sa serijalom.” – citat je ovo iz uvoda u našu detaljnu recenziju StarCrafta 2 koju je napisao naš dugogodišnji suradnik i StarCraft specijalist poznat pod nadimkom sfc_PsychQ. Zašto je ovo RTS naslov godine, zašto je ovo veliki konkurent za igru godine općenito? – sve to i više od toga, samo u našoj recenziji.

RECENZIJA: Starcraft 2: Wings of Liberty

Komentari (1)

  • skeleton-47

    04.08.2010 - 20:23

    Brutal -tezini !!!!Pa dobro ja sam jednu razinu nize ,Hard ,hehehehe.Bravo majstore ,super reca.Nisam ograo sa “svojim” Zerg-ima,nesto malo tek da vidim njihove jedinice ,al mi se cini da su opet naj tanji………jos jednom- NICE!!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?