HCL.HR

Pogledajte što je Blizzard napravio od legendarnog StarCrafta

Zoran Žalac 10.07.2019.   •   5 komentara


Novi dodatak za originalni StarCraft pretvara tu igru u crtić. StarCraft: Cartooned novim vizualnim stilom donosi drugačiji doživljaj starog klasika.

Nedavno smo doznali kako je Blizzard otkazao nenajavljenu pucačinu u svijetu StarCrafta. Sada pak doznajemo što nije propalo. StarCraft: Cartooned nije nova igra već dodatak za StarCraft Remastered koji za 10 eura stari klasik pretvara u “crtić-izdanje“. Uz ovaj dodatak sve u igri dobiva novi vizualni stil, od samih jedinica i objekata do glavnog sučelja.

Promjena je dosta velika – toliko da biste mogli pomisliti kako se radi o sasvim drugačijoj igri. No, ipak se ispod crtić-grafike nalazi dobri stari StarCraft. Za ovaj totalni makeover zaslužan je kanadski Carbot Animations koji je prethodno radio animirane parodije Blizzardovih igara.

Novi izgled igre može se koristiti u svim njezinim segmentima – i single-playeru i multiplayeru. I moramo priznati – izgleda simpatično. Samo se nadamo da Blizzard nakon ovoga neće dobiti inspiraciju za novi Diablo.

Komentari (5)

  • sfc_PsychQ

    10.07.2019 - 09:09

    Izgleda super ali mi je 10evra malo puno 🙂

    • lliquid_

      @sfc_PsychQ, 10.07.2019 - 12:52

      Istina

  • tryon

    10.07.2019 - 09:36

    kul. a cemu ovaj tekst na kraju?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?