HCL.HR

Počeo je Steam proljetni popust, evo što se nudi

Josip Klanfar 17.03.2023.   •   9 komentara   •   Industrija videoigara


Krenuli su veliki proljetni popusti na Steamu – idealno vrijeme da napunite library novim igrama koje nećete imati vremena zaigrati! Evo koje mi preporučamo.

Standardno svake godine PC igrači čekaju popuste s godišnjim dobima. Ususret proljeću, Steam je izbacio svoj Spring Sale u kojemu možete naći veliki broj igara na popustu, kao i velike popuste. Za svakoga se može nešto pronaći, a mi smo izdvojili pet naslova na koje svakako vrijedi baciti oko.

GOD OF WAR – 29,99 € (-40%)

Svi znamo za popularne avanture Kratosa i njegovog sina. Prošle godine smo dobili i nastavak, ali ovaj God of War je jedini trenutno dostupan za PC. Cijena mu je bila 50 € pa je razumljivo da neki od vas nisu htjeli dati taj novac za sada gotovo pet godina staru igru. Sada je dvadesetak eura jeftinija pa eto prilike da i vi doživite jednu vrhunsku avanturu.

STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER – 3,99 € (-90%)

Uskoro nam stiže nastavak Star Wars Jedi: Fallen Ordera, pa u to ime, za par eura možete istrenirati svoje sposobnosti pravog Jedi viteza i spoznati silu. A s obzirom da nova sezona Mandaloriana još uvijek traje, nekako je sada pravo vrijeme za povratak u Star Wars svijet. Ako već niste.

SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE – 29,99 € (-50%)

Prošle godine je Elden Ring bio hit. Idem tom logikom da se ljudima sviđaju teške igre, a Sekiro: Shadow Die Twice je jedna od najtežih u svom žanru. U pola cijene možete postati ninja kao Igor i pokušati poboljšati svoje reflekse.

IT TAKES TWO – 19,99 € (-50%)

Nema bolje zabave od večernjeg opuštanja sa svojom partnericom/partnerom uz čašu vina i dobru videoigru. Doduše, ako se budete ponašali kao u It Takes Two, letjet će to vino posvuda, ali to ne znači da ne trebate zaigrati ako još nekim čudom niste.

HOLLOW KNIGHT – 7,39 € (-50%)

Pune četiri godine čekamo na nastavak Hollow Knighta. Isprva zamišljen kao DLC, Silksong je postao zasebna igra koja bi trebala izaći ove godine. A što da vam kažem za Hollow Knight, osim da se mi međusobno u redakciji već šestu godinu lupkamo po ramenu i tješimo, jer nam je žao što nemamo recenziju za ovaj odličan naslov.

Iskreno, nismo ni zagrebli površinu koliko tu naslova na popustu ima. Zato je najbolje da pratite ovu narančastu tipku ispod i pronađete već nešto za sebe. Samo mudro, popusti traju do 23. 3. pa imajte to na umu.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • Veles

    17.03.2023 - 10:36

    Jucer sam ugrabio Pillars of Eternity I Deus Ex: Human Revolution za ukupno 10 eura. Moze se reci da je bio dobar dan

  • alan40rt

    17.03.2023 - 11:34

    Vrijeme za piknut Tiny Tinu i Borderlands 3 na saleu

  • Djelo_Jerboa

    17.03.2023 - 11:56

    Dal odigrar vrijedi SW fallen order?

    • Fichox

      @Djelo_Jerboa, 17.03.2023 - 12:27

      Da, pogotovo po ovoj cijeni. Osobno mi je igra super od početka do kraja. Borba je super, platformerski dijelovi su isto super, a najlosiji dijelovi su puzzleovi kojih nema puno. Samo nemoj ocekivati Dark souls jer po meni su te dvije igre skroz razlicite, iako je kao igra souls-like. I nemoj ustrucavat smanjiti tezinu ako ti je igra preteska. Ja sam igrao na tezini 2 i umro svega 2-3 puta dok znam iskustva drugih kojima je igra znatno losija jer su jako puno umirali.

    • vlatko2003

      @Djelo_Jerboa, 17.03.2023 - 12:27

      neg sta, odlicna

    • Veles

      @Djelo_Jerboa, 17.03.2023 - 12:43

      Fallen Order je odlicna igra koju itekako vrijedi odigrati, a za ovu cijenu to je prakticno poklon

  • Djelo_Jerboa

    17.03.2023 - 12:01

    *prokleti autocorrect

  • Tigar91

    17.03.2023 - 20:19

    Mogo bi se fighterz kupit 😄

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?