HCL.HR

Zima još nije završila, skijanje u Steepu je besplatno ovog vikenda

Zoran Žalac 09.03.2017.   •   3 komentara


Ubisoft ne želi da dolaskom sunčanih dana zaboravite na zimske radosti. Njihova snježna igra Steep bit će besplatna za isprobavanje na tri dana.

steep-featured

Ubisoftove igre sve su češće u beta testiranjima i promotivnim akcijama tijekom kojih ih je moguće zaigrati besplatno na neko vrijeme. Tako će ovoga puta biti i s prošlogodišnjom igrom Steep, čiji besplatni vikend počinje od sutra, 10. 03., a završava 12. 03.

Na raspolaganju za skijanje, snowboardanje te let padobranom i wingsuitom bit će vam obje igre u mapi, Alpe i Aljaska, odnosno svi dostupni izazovi. Kako to obično biva, sav napredak ostvaren u besplatnom vikendu moći ćete zadržati ako se odlučite za kupnju igre koja će biti na popustu od 40%. Ponuda vrijedi za sve tri platforme – PC, PS4 te XBO, s tim da na PC-u već sada možete krenuti s preuzimanjem igre.

Komentari (3)

  • Dukindra

    09.03.2017 - 16:10

    Dovoljno sam video u beti…

  • Reponja123

    09.03.2017 - 21:38

    Dok se meni ovo skine proč če vikend

  • besantesteras

    12.03.2017 - 12:01

    Odlična igra, zaista samo nema neke specijale i posebne misije, odnosno ja to ne vidim, ako je ovakva i u originalu nikako ne vredi taj novac, isuviše je laka i za početnike, ambijent je dobar kao i grafika, ali ne znam čemu toliki prostor na HDD kada se sve 4 discipline svode na nekoliko istih mapa…
    Od mene ocena ove igre je 6/10

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?