HCL.HR

Stigao novi trailer za Wasteland 2 Director’s Cut

Stjepan Fikter 24.06.2015.   •   1 komentara


Iako je E3 prošao, to nije spriječilo inXile da objave E3 2015 trailer za Director’s Cut verziju koja stiže ovog ljeta na PC, PS4 i Xbox One s mnogim poboljšanjima.

Ono što smo dosad znali kao Wasteland 2 Game of the Year Edition, sada nosi naziv Director’s Cut i stiže krajem ljeta besplatno postojećim vlasnicima PC verzije Wastelanda 2 te po prvi puta izlazi na PS4 i Xbox One.

Wasteland 2 Director’s Cut osim što će predstaviti nadograđene vizuale zahvaljujući Unity 5 pokretaču, obogatit će igru s tzv. Perks & Quirks koji će osvježiti mogućnosti oko razvijanja likova, Precision Strikes za dodatnu taktiku u borbama uz redizajnirane borbene susrete i redizajnirano sučelje.

Također, tu je i više od 8000 novih linija snimljenog teksta zbog čega će likovi biti vokalniji, a budući da igra stiže i na konzole, očekuje nas i podrška za kontroler. Jedino nam nije jasno zašto sada izbacuju trailer s ‘E3 2015’ u nazivu kada je sajam završio još prošli tjedan… no dobro, dok ima robota, mi smo zadovoljni.

Komentari (1)

  • toljaga

    24.06.2015 - 10:59

    Po videu mi izgleda da jedina stvar koju je trebalo popravit, a to je kamera, nije sređena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?