HCL.HR

Stigla je potvrda – filmski Sonic dobit će svoj nastavak

Lovro Maroševac 11.02.2021.   •   13 komentara   •   Filmovi i serije


Sonic the Hedgehog 2 nastavak je filmskog Sonica te bi trebao biti još zabavniji i smješniji od prethodnika. U kina stiže već iduće godine.

Još se prošle godine šuškalo da će film Sonic the Hedgehog dobiti vlastiti nastavak, prvenstveno zbog nagovještaja na samom kraju filma, ali i činjenice da je dobro prošao u kinima. Međutim, tada ništa još nije bilo službeno, ali na tu potvrdu nismo trebali dugo čekati. Sada je i službeno najavljen nastavak filma s plavim ježom u glavnoj ulozi.

Sonic the Hedgehog 2 dolazi u kina 8. 4. 2022. godine. Ime dijeli, prema mišljenju mnogih, s najboljom Sonic igrom, a vrlo vjerojatno će nastavak imati neke sličnosti sa spomenutim Seginim djelom. Kao što je bilo za očekivati, u ovom filmu nam stiže Tails, što potvrđuje i njezina prepoznatljiva karakteristika na brojci dva u naslovu. Ne zna se još hoće li Jim Carrey reprizirati svoju ulogu doktora Ive Robotnika.

Produkcija filma kreće sljedeći mjesec, a ako snimanje ne bude bilo obgrljeno odgodama, Sonic 2 trebao bi prema rasporedu doći u kina. Njegov prethodnik je nakon objave prvog trailera doživio negodovanje vjernih fanova zbog izgleda glavnog junaka pa je plavi jež morao otići na preuređenje. Nakon nekoliko mjeseci prerade, obožavatelji su bili zadovoljni novim izgledom svog ljubimca. Nadamo se samo da su iz Paramount Picturesa naučili na vlastitoj grešci kako isto ne bi ponovili i prilikom izrade Tails.

Iako filmovi prema igrama nisu dobro prihvaćeni, Sonic the Hedgehog osvojio je srca publike diljem svijeta. Ne samo to, već je Jim Carrey dobio nagradu kritičara za ulogu negativca u istom filmu.

Označeno sa: ,

Komentari (13)

  • kebbab

    11.02.2021 - 08:49

    S obzirom na to kako je film završio, očekivao se nastavak. Tek će sada Jim Carry biti pravi dr. Robotnik (Eggman), uključujući brkove.

  • Emperor Ghaleon

    11.02.2021 - 09:05

    Nakon onog redizajna krenule su mnoge priče, kao i ona da je prvi dizajn namjerno loše napravljen samo da bi ljudi bili ”zadovoljni” jer se njihove kritike slušaju. Kad usporedite Sonica iz prvog i drugog trailera, to je nebo i zemlja. (da ne pričam o izboru glazbe)
    Koliko god to bilo točno ili pogrešno, činjenica je da je završni dizajn Sonica bio odličan, a sam film bio vrlo dobar. Mutno se sjećam da je Jim rekao odmah nakon snimanja da je bio oduševljen i da je uživao u toj ulozi, a sada nedavno mu je stigla i ta ”nagrada” za najboljeg negativca, tako da ne bi trebao previše razmišljati.

  • Demon90

    11.02.2021 - 09:10

    Mene je osobno film iznenadio i to pozitivno. Malo akcije malo humora priča jednostavna. I naravno nastavak se svakako očekivao kao i to da će robltnik ponovno biti u istome.

  • MightyAloy

    11.02.2021 - 10:52

    Kao osobi koja je zbog Sonica i postala gamer, film mi je bio baš dobar i nadasve zabavan. Nadam se da će i nastavak biti na istoj, ako ne i većoj razini. Jedva čekam.

  • kebbab

    11.02.2021 - 11:42

    Hoće li u filmu biti samo Tails ili možda i Knuckles?

  • SanKa

    11.02.2021 - 12:28

    nakon onakvog smeća oni idu radit nastavak ? wow

    • Emperor Ghaleon

      @SanKa, 11.02.2021 - 12:58

      Kolega, tema je Sonic the Hedgehog, a ne Aquaman.

    • SanKa

      @Emperor Ghaleon, 11.02.2021 - 17:08

      tko spominje aquaman ? nisam ti ja kolega, i stojim kod rečenog. sonic film je negledljivo smeće.

    • djosic85

      @SanKa, 11.02.2021 - 21:25

      Vrijeđaš me ovakvom tvrdnjom. Sad napiši ovdje koji su tebi dobri filmovi pa ću ja tebi reć da su “negledljivo smeće” da vidiš kako je to primit takvu konstruktivnu kritiku filma koji ti se sviđa.

    • SanKa

      @djosic85, 12.02.2021 - 10:30

      fine, neda mi se..osobni dojam.. ispricavam se sto sam vam uvrijedio film

  • Klaudio89

    11.02.2021 - 13:39

    Jedva čekam,za prvi nastavak je bilo puno priče i rasprave,mnogo toga kritičnog je bilo na račun rečeno za prvi trailer,ali čim su ga popravili,bio sam optimista što ću pogledati meni najdražu gaming maskotu kao film,a bude li kao drugi nastavak,nebi onda bilo loše očekivati vidjeti one levele u Casinu,među šišmišima,i onaj bonus level kojeg i dan danas pamtim po odličnom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?