HCL.HR

Stiže Life is Strange Remastered Collection s boljom grafikom

Zoran Žalac 18.03.2021.   •   2 komentara


Prva igra iz serijala Life is Strange, kao i njezin prequel, dobit će poboljšane verzije ove jeseni.

Osim potpuno nove igre Life is Strange: True Colors, razvojni tim Deck Nine za jesen priprema i remastere prvog Life is Strangea te njegovog prequela Before the Storm. Life is Strange: Remastered Collection stiže na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S, a prodavat će se na više načina: kao kolekcija, kao dio True Colors Ultimate izdanja, te pojedinačno svaki remaster za sebe.

Za sada je rečeno da će grafički igra biti dotjerana na polju okoline i likova. Ističe se značajno poboljšana animacija likova, s naglaskom na potpuno odrađenu facijalnu glumu. Spominje se i ažurirani gameplay te rafinirane zagonetke, iako bez konkretnih primjera.

Remasteri prvog Life is Strangea i Before the Storma doći će paralelno s novom igrom – 10. 9. ove godine. Za sada nije otkriveno koliko će koštati.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Arthur

    18.03.2021 - 20:55

    Valjalo bi da svi koji imaju originalni life is strange remaster dobiju free nešto kao s bioshock igrama. A za one koji nemaju da cijena bude realna jer ne bi bilo u redu da nabiju cijenu. Svakako odlična prilika za one koji ovo još nisu zaigrali.

  • MightyAloy

    18.03.2021 - 22:37

    Super, taman da ponovo odigram.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?