HCL.HR

Najavljen je Life is Strange: True Colors, evo prvog trailera

Zoran Žalac 18.03.2021.   •   8 komentara


Razvojni tim Deck nine Games predstavio je novo poglavlje serijala Life is Strange. Ove jeseni čitat koristit ćemo moć empatije da bismo razotkrili jednu misterioznu smrt u Life is Strange: True Colors.

Glasine su bile istinite – novi Life is Strange nosi podnaslov True Colors te donosi još jednu priču na američkom tlu. Alex Chen je djevojka koja ima nadnaravnu moć apsorbiranja i manipuliranja tuđih emocija koje vidi kao aure različitih boja. Dugo ih je zanemarivala, no kad njezin brat smrtno strada u sumnjivoj nesreći, Alex počinje koristiti svoje moći kako bi razotkrila istinu tog traumatičnog događaja.

Radnja igre događat će se u malom američkom gradu Haven Springs, a značajnu ulogu imat će Alexina prijateljica Steph koja je voditeljica na radiju (pojavljivala se u Life is Strange: Before the Storm). Steph će također biti igrivi lik, ali u zasebnoj epizodi zvanoj Wavelenghts koja će biti dio Deluxe i Ultimate izdanja igre.

Kako je bilo najavljivano, Alex će imati dvije moguće romantične veze – sa spomenutom Steph te s likom zvanim Ryan. Alex će glas posuditi glumica Eria Mori, dok će njezine pjevačke dionice odraditi glazbenica pod nadimkom mxmtoon. Po običaju Life is Strange serijala, igru će pratiti glazba raznih indie izvođača kao što su Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin, Girl in Red, Alt-J, Foals i drugi.

Life is Strange: True Colors najavljen je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series X/S, a trebao bi izaći 10. 9. ove godine. Za razliku od prijašnjih igara, ova neće biti epizodnog formata nego ćemo ju odmah moći iskusiti u cijelosti, ali to će se odraziti i na cijeni – koštat će 60 eura u standardnom izdanju, 70 eura u Deluxe te 80 u Ultimate izdanju – značajno skuplje od svih drugih igara u serijalu.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • Arthur

    18.03.2021 - 20:39

    Igra će biti atmosferična kao svi prethodni naslovi, ovaj možda čak i više koliko vidim na traileru. Prvo što sam primijetio je poboljšanje u modelima lica likova. Nisu više to ona ukočena i plastična što su do sada bila iako to može i bolje ali i dalje značajan napredak. Grafika mi je daleko bolja od prethodnih ali mi je drago što i dalje ima taj stil što su imali drugi naslovi kao i sam žanr glazbe koji ovdje paše. Glavni lik mi se čini dosta zanimljiv i sama radnja će biti zanimljiva. Samo da ne bude slično prvome dijelu i potrazi za reachel koji završi dosta gadno. Valjalo bi da ovaj dio ne bude onaj čisti linearni gameplay kao prethodni. Naravno time ne mislim na Open world ali valjalo bi da imamo malo više slobode jer su mi ostali dijelovi bili puni lijepih lokacija i zanimljivi za istražiti svaki kutak. Sama cijena mi se čini ok jer ovo više nije mali naslov a i dosta je napredovao s godinama. A i veliki je plus to što pri izlasku imamo punu igru a ne epizode. Samo se nadam da ćemo dobiti zanimljivu priču, likove i dosta sati igranja. Taman mjesec dana prije izlaska odigram prethodne dijelove pa prijeđem na ovaj, ako se skupi novaca😂😂

    • savec

      @Arthur, 19.03.2021 - 09:01

      Odlican serijal. Jedva cekam, svaki nastavak me uvukao u pricu i uzivio u likove da je to nevjerojatno.

    • Arthur

      @savec, 19.03.2021 - 13:24

      Ista stvar. Još me nisu privlačile epizodne igre koje su dosta linearne i gdje je fokus na dialoge i izbore a eto ovaj serijal me privukao i postao mi jedan od dražih. Samo bi želio da smanje tu linearnost da imamo veću slobodu kretanja da mi produži sate igranja.

  • Dajsikeks

    18.03.2021 - 21:28

    The power of friendship 😂😂

  • MightyAloy

    18.03.2021 - 22:39

    Ide na wish listu.

  • PppPP

    18.03.2021 - 23:21

    možemo znati kako se drugi osjećaju? au prezanimljivo 🙂

  • SonOfZeus

    19.03.2021 - 11:08

    Moram priznati da mi je to najmanje zanimljiva “moć” iz serijala jer osobe koje su po prirodi vrlo empatične (Empathi) mogu osjetiti tuđe emocije jako precizno, slicno vrijedi i za iskusne profesionalne koji znaju čitati ljudski govor tijela – između ostalog. No, vizualno to izgleda jako primamljivo.

    • Arthur

      @SonOfZeus, 19.03.2021 - 11:41

      I meni na prvu ali valja ovo vidjeti na djelu. Čini mi se da će ovo izvesti bolje od ostalih moći, teško od prvog dijela ali se nikada ne zna. Svakako me trailer privukao i sigurno ću ovo odigrati za PS4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?