HCL.HR

Stranger Things DLC za Dead by Daylight uskoro nestaje iz prodaje

Lovro Maroševac 17.08.2021.   •   1 komentara


Prema svemu sudeći, Dead by Daylight je u sporu s Netflixom ostao bez Stranger Things licence zbog čega se uskoro povlači iz prodaje.

Stranger Things DLC, u kojemu se nalaze Steve Harrington, Nancy Wheeler i Demogorgon, stigao je u Dead by Daylight 2019. godine. Sada će nakon dvije godine postojanja biti uklonjen iz prodaje. Ova vijest objavljena je na službenom Twitter profilu spomenute horor igre.

Za točno tri mjeseca, 17. 11., Stranger Things DLC nestat će iz prodaje. Međutim, svi oni koji dotad uspiju nabaviti ovu ekspanziju, moći će zadržati sve likove i njihove kozmetičke stvari. Igrači nakon navedenog datuma više neće moći pristupiti mapi Underground Complex koja također nestaje iz ponude.

Jasno je da su iz Behaviour Interactivea očito izgubiti licencu ili ugovor s Netflixom jednostavno nije mogao biti obnovljen pa su prisiljeni povući ovaj DLC iz prodaje.

Kako bi svi igrači mogli nabaviti likove do zacrtanog datuma, od sutra pa do 17. 11. na svim platformama bit će popusti na Stranger Things likove po 50% nižim cijenama. Što se konkretno tiče Stranger Things poglavlja, ono će biti na popustu do 1. 9. – po 60% nižoj cijeni. Kozmetičke stvari će također biti na popustu od 50%, a moći će se nabaviti do 8. dana u devetom mjesecu.

Komentari (1)

  • pucifer

    17.08.2021 - 22:54

    tužna vijest. Srećom već imam dlc, a vjerujem da ga i večina igrača dbd-a posjeduje, ali opet stvarno je tužno da je Scumflix povukao licencu. Na žalost gubimo hawikins lab, mapu koja je došla sa stranger things dlc-om ali bar će likovi ostati za sve koji su kupili dlc. Baš jako tužno, znam da se scumflix pokušava ubaciti u gaming, pa sretno im bilo, ali ne očekujem baš pozitivne rezultate.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?