HCL.HR

Stranger Things na ljeto dobiva treću sezonu, a s njom i službenu igru

Zoran Žalac 02.01.2019.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Tvorci popularne Netflixove serije Stranger Things otkrili su nam kada stiže treća sezona iste, a time dali i okvirni datum izlaska za adaptaciju u obliku videoigre.

Odmah po ulasku u 2019. godinu tvorci serije Stranger Things otkrili su kada će krenuti tradicionalno “binđanje”, odnosno kada dolazi treća sezona dotične serije. Pogodno za Ameriku, Stranger Things 3 premijeru će imati 4. 7. ove godine, kada se u SAD-u slavi Dan nezavisnosti. Na posteru koji je podijeljen uz objavu datuma stoji rečenica: “Jedno ljeto može promijeniti sve.”, iz čega se jasno naslućuje da će radnja treće sezone početi u ljetno doba, a prema vatrometu na slici može se pretpostaviti da se slavi upravo Dan nezavisnosti.

Samu seriju inače bi trebala popratiti i službena videoigra u retro stilu. Još nije poznato hoćemo li igru dobiti prije, za vrijeme ili poslije treće sezone, ali kako će ona biti usko vezana uz nju, naša je pretpostavka da ćemo i igru vidjeti u sedmom mjesecu. Uostalom, savršen je to period za manju retro igru s obzirom na to da sedmi mjesec nije razdoblje u kojemu izlazi mnoštvo drugih igara.

Komentari (2)

  • bozicni_zeko

    02.01.2019 - 13:54

    “Duboko udahni, duboko izdahni, pokreni Netflix i prvu epizidu treće sezone jedne od najboljih ti serija”- moj mozak na dan američke nezavisnosti 😀

  • marko1106

    02.01.2019 - 22:59

    Ima takva igra za android..i odlicna je

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?