HCL.HR

Strategija Hard West 2 još jednom spaja okultno i Divlji zapad

Stjepan Fikter 16.03.2022.   •   1 komentara


Ove godine Divlji zapad puca po svim cilindrima jer je predstavljen Hard West 2, nastavak strategije na poteze iz 2015. godine u kojoj smo se borili protiv okultnih sila.

Kauboji, revolveri, vještice i nadnaravne vještine samo su neki od elemenata u Hard West 2, strategiji na poteze u kojoj se Divlji zapad još jednom spaja s okultnim.

Igra će nas staviti u čizme odmetnika Gina Cartera, a njega će pratiti šaroliki suborci koji će također biti pod našom kontrolom. Isto tako, komunikacija s njima će odlučivati koliko će nam biti korisni u borbi. Pametne odluke znači više bodova za lojalnost što rezultira i boljim vještinama na raspolaganju.

Hard West 2 će uz to poticati kreativnu akciju jer se eliminiranjem protivnika može aktivirati Bravado State kako bismo sa stilom uklonili ostatak ekipe. Osim toga, najavljuju se i dinamična okruženja poput bitaka na konjima ili unutar vlaka, što bi trebalo rezultirati još atraktivnijim sukobima.

Koliko ima istine u tome znat ćemo kasnije tijekom 2022. kada igra bude postane dostupna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti i za beta testiranje putem službene stranice.

Komentari (1)

  • Rastmahatta

    16.03.2022 - 19:53

    Coprnice, črni vragi, sa ta huda čudovišta nastala su od gemišta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?