HCL.HR

Strateški naslov Neverdark nam donosi hologramsku post-apokalipsu

Hrvoje Smoljić 06.03.2019.   •   0 komentara


Neverdark nam donosi zanimljivu post-apokaliptičnu premisu gdje ćemo se za prevlast boriti u hologramskim rekreacijama stvarnih svjetskih metropola.

Iznimno nam je drago da ponuda strateških igara u posljednje vrijeme polagano raste. Veseli i činjenica kako proizvođači kontinuirano nalaze načina da začine poznatu formulu i dostave nam nešto novo. Jedna takva igra zasigurno je i nadolazeći Neverdark. Opisan kao kombinacija strategije u realnom vremenu i one na poteze – igra se po mnogočemu izdvaja iz gomile.

Znamo, post-apokalipsa kao mjesto radnje je već izlizana do bola, ali joj Neverdark pristupa na pomalo drugačiji način. To se poglavito odnosi na jedinstven vizualni identitet u kojem mape izgledaju poput holograma, a temelje se na stvarnim gradovima. Točnije, New Yorku, Tokyu i Parizu.

Osim upravljanja oskudnim resursima, igrači će moći donositi razne zakone koje će odrediti razvoj njihove frakcije. Politika će, izgleda, utjecati i na odnose s neutralnim i neprijateljski nastrojenim frakcijama. Ako diplomacija propadne, njihove teritorije biti će moguće preuzimati klasičnom borbom na poteze, ali i destabilizacijom, tajnim operacijama i atentatima.

Znamo kako igra izlazi kasnije ove godine i iako je službena Steam stranica siromašna detaljima, nekoliko slika iz igre i kratak video daju određenu ideju o kakvoj će se točno igri raditi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?