HCL.HR

Summer Game Fest 2021 krenut će tik prije E3 sajma

Zoran Žalac 19.05.2021.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Još jedna prezentacija novih igara, koja nije vezana za E3 sajam, dobila je datum održavanja. Dobra vijest za nas je – neće se emitirati kasno u noći.

Prošle je godine novinar Geoff Keighley pokrenuo projekt zvan Summer Game Fest koji je jednim dijelom poslužio kao alternativa tada otkazanom E3 sajmu. Premda je koncept Summer Game Festa bio okrenut prema tuđim emisijama i sadržajima, bilo je tu i nekoliko premijera izravno iz Keighleyeve sobe. U sklopu SGF-a najavljen je tako Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, a vidjeli smo i prvo korištenje DualSense kontrolera. U konačnici su kritike na Keighleyjev projekt bile prigovori na razvučenost objava. Stoga ćemo ove godine imati malo drugačiji format.

Summer Game Fest imat će svoju “konferenciju”/emisiju s premijernim prikazima novih igara, a danas je najavljeno da će se ta emisija emitirati 10. 6. Dobra vijest za nas je da će početak emisije biti u 19 sati, što je bolje nego u tri ujutro kako to obično biva kod E3 konferencija.

Nije rečeno koji će izdavači igara prezentirati svoje proizvode ni što možemo očekivati po tom pitanju. Otkriveno je samo da će emisija uključivati i glazbu uživo, a nastupat će poznati bend Weezer.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • abel

    19.05.2021 - 17:00

    Samo nek trpaju eventove, meni je odlično to. Jedva čekam XBOX+Bethesda event, take two, PS i ostale

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?