HCL.HR

Super Smash Bros. za Nintendo Switch stiže ove godine

Zoran Žalac 09.03.2018.   •   17 komentara


Nintendo nastavlja sa snažnom podrškom za svoj Switch i tijekom 2018. godine te najavljuje novo izdanje borilačke igre Super Smash Bros.

Super Smash Bros. jedna je od franšiza koje bi savršeno odgovarale hibridnoj naravi Switch konzole pa Nintendo stoga nije htio dugo čekati s predstavljanjem te igre za tu platformu. Super Smash Bros. će na Switch doći već ove godine… i to je otprilike sve što o njemu znamo.

Dobro, sudeći po novom traileru, rosteru boraca pridružit će se lignjo-klinci iz Splatoona, službeno zvani Inklingsi. Osim njih možemo očekivati povratnike kao što su Mario i Link, a ako bismo se bavili nagađanjima rekli bismo da će i likovi iz ARMS-a također gostovati i debitirati u ovoj igri.

Označeno sa: , ,

Komentari (17)

  • Shadow king

    09.03.2018 - 09:30

    Ja bi rekel da ovaj Smash bude port od Wii U-a za Switch s nekim nadodanim stvarima. Gotovo sam siguran da to ne bude petica, i nadam se da je BOTW dizajn Linka (kojeg smo vidli na teasuer) samo jedan od mnogih kostima za tog lika, jer za mene Link koji nije oblečen u zeleno je ko Batman bez plašta (malo preveč forsiraju taj dizajn ak se mene pita).

    • Wolfman

      @Shadow king, 09.03.2018 - 10:38

      Službeni naziv igre je nepoznat, Sakurai je izjavio da je radi na igri već dosta dugo u tajnosti itd. Po tome baš ne zvuči kao port, ali opet tko će ga znati s Nintendom 🙂

    • Shadow king

      @Wolfman, 09.03.2018 - 12:09

      Port je zbog sljedećih stvari:
      1. Smash je prevelka i prevažna igra da bi nova (petica) samo tak kroz Splatoon likove bila najavljena. Sjeti se kak je četvorka bila najavljena, pomoću velkog trailera koji je cutscene imal i gameplay.

      2. Nintendu se više isplati da napravi port, jer ko prvo, jeftinije je, drugo Wii U nije bil tak prodavni pa zato su napravili isti potez koji su napravili i za Mario Kart 8 Deluxe i za ostale njihove igre, samo kaj deneju par dodataka koje prijašnji nije imal i odma je igra “nova novcata”.

      3. Novi Smash je više materijal za E3, a ne za običan Nintendo direct. S obzirom da su imali tak puno portova u ovom directu, Smash kao port baš paše k tom skupu.

      4. Premalo je ipak godina prošlo od zadnjeg Smasha, pogotovo ako gledaš da su delali još ko zna kolko DLC-a za njega.

      5. To kaj je Sakurai izjavil “dosta dugo” je vrlo relativno. Nekome dugo znači 6 meseci, nekome znači 5 godina, tak da ne uzimam to u obzir. Može biti da je radil dugo ne na novome, nego na portu

      Da bi bil novi novcati, bil bi JAAAKO hypeani!!!… al još jedan port od wii u konzole koju nem kupil jer… već imam tu igru za wii u. Dapače, mnogi nisu ni igrali jer velka većina igrača nema wii u i mogel bi mi neko reči “pa nemoj kupit onda, barem da mi probamo kad već nemamo”, da, to je istina, nem kupil, al mi je isto tak bedasto da onda moram novog jako dugo čekati, da je to za mene sve stara vijest.
      Nikaj onda, načekal se budem. Postoji mogučnost da je to stvarno novi smash, al čisto sumnjam.

    • Wolfman

      @Shadow king, 09.03.2018 - 12:40

      Ja sam ovo shvatio više kao običan teaser, a pravi trailer očekujem na E3. Vidjet ćemo za par mjeseci 🙂

    • Wolfman

      @Shadow king, 09.03.2018 - 12:51

      Mislim da će dosta reciklirati iz Wii U verzije, ali da će igru svejedno reklamirati kao Sma5h. Dakle engine iz Wii U verzije s malo poboljšanom grafikom, ispoliranim animacijama, novim likovima, novim stageovima, novim modovima itd. Slično kao Splatoon 2.

    • Shadow king

      @Wolfman, 09.03.2018 - 14:19

      “Mislim da će dosta reciklirati iz Wii U verzije, ali da će igru svejedno reklamirati kao Sma5h. Dakle engine iz Wii U verzije s malo poboljšanom grafikom, ispoliranim animacijama, novim likovima, novim stageovima, novim modovima itd. Slično kao Splatoon 2.”

      Ovo je vrlo moguče, bumo vidli.

    • Moses

      @Shadow king, 09.03.2018 - 12:33

      Šta se Batmana bez plašta tiče, taj postoji i zove se Batman Beyond. On je meni u jednu ruku i draži od Batmana.
      Isto i sa Linkovim dizajnom iz BOTW-a. Klasični Link u zelenom je Link iz legendi. Ovaj plavi je drukčiji, ali ne znači odma da ne valja. Definitivno mislim da će mu to bit jedan od kostima, skupa sa klasičnim izgledom.

    • Shadow king

      @Moses, 09.03.2018 - 12:36

      Pa ne velim da ne valja, nego jednostavno legedarnog zelenog preferiram. Također mislim da bude to samo jedan od kostima

    • Goran1234

      @Moses, 09.03.2018 - 12:41

      Tako j svaki novi Link sluša legendu o sebi….sem Linka iz Skyward Sword-a… ?
      Ja mislim isto da se radi o novom Smashu….vrijeme je…

    • Shadow king

      @Goran1234, 09.03.2018 - 12:57

      Kladim se da je to enhanced port 🙂

    • Wolfman

      @Shadow king, 09.03.2018 - 13:00

      Kod ovakve igre je tanka linija između enhanced porta i nove igre. Što bi po tebi igra morala zadovoljiti da bude nova igra, a ne enhanced port?

    • Shadow king

      @Wolfman, 09.03.2018 - 13:01

      Početi od početka.

    • Wolfman

      @Shadow king, 09.03.2018 - 13:07

      Splatoon 2, enhanced port ili nova igra?

    • Shadow king

      @Wolfman, 09.03.2018 - 13:13

      Nova igra

    • Oblakoder

      @Wolfman, 09.03.2018 - 13:48

      Da li je grafika merilo da li je igra nova ili unapredjen port? Nova kampanja, nove mape, novi modovi, oruzja…,to je u drugom planu? Po tim kriterijuma Far Cry 4, Rise of the Tomb Raider, Titanffal 2 nisu nove igre? 🙂

    • Shadow king

      @Oblakoder, 09.03.2018 - 13:58

      Gle, igre tipa Mario Kart 8 Deluxe je enhanced port, Donkey kong tropical freeze za switch je (malo enhanced, samo par stvari ima novih) port, Hyrule warriors definitive edition ista stvar. Smash je novi ako već ima novi dizajn menu screena hahahahaha. Dakle da ima jako puno novih i promjenjenih stvari, ak se tu igru razvija od čiste nule ili približno tome, ako ima puno novih stage-ova, likova, modova, PRIČE, itd itd. Več ako piše Super Smash Bros 5 je to za mene novo, ko zna, morti bude pisalo Super Smash bros Switch za kaj si moreš misliti dal je enhanced port ili novo (kaj se barem naslova tiče). To kaj si pital je dost dobro, a bome malo i teško pitanje. Da bi mi malo više tog smasha pokazali, znal bi pod kaj bi ga smjestil.

    • Moses

      @Oblakoder, 09.03.2018 - 14:18

      U slučaju Smasha, nova igra bi imala nove playable charactere, nove mape, novu kampanju i soundtrack

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?