HCL.HR

Sutra izlazi Fallout: The Frontier, prvi Fallout u kojemu se upravlja autima

Zoran Žalac 14.01.2021.   •   5 komentara


Vlasnike Fallout: New Vegasa obradovat će izlazak do sada najveće modifikacije za tu igru. Fallout: The Frontier veličinom se pozicionira kao zasebna igra.

Ovih dana nadoknađujem zaostatke i već sam si složio listu igara koje čekaju na igranje. No, čini se da će ta lista biti proširena nečim nenadanim – sutra izlazi Fallout: The Frontier – velika modifikacije Fallout: New Vegasa koja je praktički zasebna igra rađena od fanova Fallouta. Tvorci ovoga moda kažu da je to najveći Fallout projekt same zajednice koji je do sada lansiran, a u izradi je bio skoro čitavo desetljeće.

Fallout: The Froniter odvest će nas u hladnu regiju Oregona gdje se izopćenici New Californije i ostaci Caesarove legije bore za dominaciju. Osim potpuno nove mape donosi tri glavna questa od kojih svaki traje 15+ sati. Svi dijalozi su ozvučeni, ubačeno je preko 150 novih oružja, a glavna novost ipak su vozila kojima se može upravljati.

U povijesti Fallouta nikada nije bilo vozila koja se moglo slobodno voziti. Dvojka je imala automobil, ali on je više služio kao spremnik nego išta drugo. Fallout 3, New Vegas i Fallout 4 zbog svoje ograničenosti također nisu imali vozila, no mapa Fallout: The Frontiera dizajnirana je upravo s vozilima na umu, a ovo je prvi mod koji će u potpunosti donijeti upravljanje vozilima u svijet Fallouta.

Mod će biti besplatan za preuzimanje, pod uvjetom da u kolekciji igara na Steamu imate stari Fallout: New Vegas. Više detalja o modu možete pronaći na službenoj stranici na Steamu.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • SeaNN

    14.01.2021 - 21:27

    Perverzija… ovaj projekt pratim bas dosta dugo i jedva cekam da vidim sta je ekipa smiksala

    • Bojko

      @SeaNN, 15.01.2021 - 09:27

      Ajde kad isprobaš javi da li se isplati upaliti motor.

  • MoGaming

    15.01.2021 - 11:25

    Ovo mi izgleda kao Cheat za igru a ne mod.

  • Holysheat666

    15.01.2021 - 14:34

    Jel mod izasao ? Na steamu pise 2021?

  • vjk zg

    16.01.2021 - 14:25

    I zakaj sam si sad glup jel ne kužim da je to samo za Pc?!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?