HCL.HR

Sutra nam možda stiže najava nove Splinter Cell igre

Zoran Žalac 18.03.2019.   •   13 komentara


Talijanski glumac koji je posuđivao glas Samu Fisheru u zadnje je vrijeme dosta aktivan u spominjanju nove igre Splinter Cell serijala.

Već neko vrijeme znamo da je u razvoju nova igra iz serijala Splinter Cell. U Ubisoftu tu činjenicu ne skrivaju i tek je pitanje vremena kada će igra biti predstavljena javnosti. Njezinu najavu očekivali smo još prošle godine na E3 sajmu, no to se nije dogodilo. Međutim, sutra bismo konačno mogli vidjeti Sama Fishera u akciji.

Dvije nam stvari sugeriraju tu mogućnost. Prvo, glumac Luca Ward koji je posuđivao glas “talijanskom Samu Fisheru” raspisao se na svom Facebook profilu na temu Splinter Cella i počeo stavljati slike s motivom kultnih naočala (s tri zelena svjetla). Drugo, sutra se održava Googleovo predstavljanje nove gaming platforme, a potvrđeno je kako će ekipa iz Ubisofta biti prva koja će na toj konferenciji nešto prikazati. Dva plus dva = Splinter Cell?

Dakako, još uvijek su ovo samo predviđanja i nagađanja, a pravu istinu znat ćemo sutra. Ako vas zanima zašto mislimo da novi Splinter Cell neće biti igra kakvoj se fanovi nadaju, u ovom smo tekstu prošle godine izložili svoje argumente.

Označeno sa: ,

Komentari (13)

  • SanKa

    18.03.2019 - 09:37

    jao da bar

  • bozicni_zeko

    18.03.2019 - 10:10

    Ako bude coopa (offline) uzima se bez obzira a ako ne onda će se čekati malo gameplaya.

  • funky0308

    18.03.2019 - 10:33

    Prije izlaska the Division 2 jos sam i imao neke ideje sto bi novi Splinter Cell mogao biti, sada,- nakon sto sam krenuo sa Divisionom 2, koji je, BTW odlican i cak je i nadmasio moja ocekivanja,- pojma nemam sto ocekivati i sto su smislili da zapapre Samu ovaj puta. Ghost Recon pokriva svoj dio i ima svoje ideje i mehanike, Division svoje, Watch Dog je, kao sto ste i prije god dana rekli, pokrio sve sa svoje strane, iskoristio gadgete i futuristicke igracke, ACom su pokazali ogromne svijetove i uveli i AC u RPG vode. Stvarno me zanima sto ce napraviti i kakva ce ovo igra biti, da prati trendove i danasnje standarde, a opet da donese nesto novo. Nekako mi se cini da su kroz Ghost Recon i Division ispucali sve ono sto je moglo ici u Splinter i, kao sto rekoh, bas me zanima do kakve su ideje dosli. Mozda se drugi nece sloziti ali ja ne bih imao nista protiv da novi Splinter nema ogroman otvoreni svijet, nego nesto poluotvoreno ili cak i linearnu pricu. Svi naslovi su im otisli u otvorene svijetove i mozda ne bi bila losa ideja imati jedan dobar akcijski TPS sa dobrom pricom, bez puno lutanja (ne lootanja, nego lutanja) i bauljanja po mapi, bez puno side misija. Snazna i dobra prica i luda akcija sa hrpom pucnjave 🙂

    • blacklist0907

      @funky0308, 18.03.2019 - 11:38

      Zvuci savrseno al to je ubisoft tak da bi bilo pametnije snizit kriterije

  • funky0308

    18.03.2019 - 10:39

    Zaboravih dodati, jako minje drago sto je Division 2 uspio i sto smo (koliko ja vidim) svi koji ga igramo i vise nego zadovoljni rezultatom. Ubisoft mi je bio i ostao najdrazi izdavac i developer i imam gotovo sve sto su izdali u zadnjih desetak godina. Drago mi je vidjeti da i dalje imaju dobre ideje i idalje nam donose dobre i kvalitetne igre, izbacuju season passove i DLCe, ne razdvajaju nas vise onako kako su nas razdvajali prije i idu dobrim putem. E da, da li je netko tko je kupio Division 2, a ima sve igre koje su nudili kao poklon uz kupnju, dobio neku info od Ubisofta? Ja sam dobio mail da posto imam sve igre ocekujem uskoro mail od njih sa specialnom nagradom. Ne dolazi nista pa me zanima da li netko zna sto cemo dobiti 😀

  • Fika

    18.03.2019 - 10:45

    Samo naprijed.

  • hacksor1234

    18.03.2019 - 11:20

    Kažem, nisu vratili Ironsidea samo za crossover misiju u ghost reconu, nova igra je sigurna

    • Narco

      @hacksor1234, 18.03.2019 - 11:30

      On je rekao da nije gotov sa Samom. Nadam se da nije mislio samo na tu misiju. Iako ovaj novi ne zvuci toliko lose, ali Ironside je Ironside.

  • Smike

    18.03.2019 - 12:00

    Ja sam jedan od rijetki izgleda koji je kupio splinter cell i iskreno igra je za 10,meni. Ako bude kao i zadnja niko sretniji od mene. Iskreno sam se zasitio igara otvorenog svijeta a imam ih podosta od gta5, witchera, 4 AC Far Cry itd.. Jednostavno nemam više vremena da lutam ogromnim mapama…

  • Dilo_trasul

    18.03.2019 - 13:14

    Samo da ne bude open world

  • SimpleHR

    18.03.2019 - 13:52

    A mene u skoli ucili da je 2+2=4 ccc

  • Adam Jensen

    18.03.2019 - 19:08

    Nadam se

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?