HCL.HR

U mladom Spyri i dalje ima šifri za one koji ne vole igrati po pravilima

Pero Mlinar 14.11.2018.   •   5 komentara


Originalna Spyro trilogija sadržavala je nalik brojnim igrama tog razdoblja mogućnost uključivanja raznoraznih šifri. Neke od njih ostale su sačuvane i u remasteru.

Devedesete su bile vrijeme jeftine Coca-Cole, VHS kaseta, ali i igara koje su sadržavala zanimljive šifre. U posljednjem pogledu Spyro: Reignited Trilogy pravi je izložbeni primjerak retro vrste pa neke šifre koje su vrijedile u originalnoj trilogiji, otkriveno je, vrijede i u novoj, osvježenoj.

Većina njih estetskog je i humorističnog karaktera pa je maloga zmajića tako moguće ofarbati u različite boje, glavu mu učiniti gigantskom ili ga spljoštiti u palačinku. Naravno, tu su i šifre koje utječu na gameplay, kao što je, primjerice, klasična šifra “99 života“. Isto tako, uključene šifre prenose se iz jednoga nastavka u drugi pa pazite što tipkate.

Kombinacije tipaka koje je potrebno unijeti u izborniku za vrijeme igre ovdje vam nećemo dati – znamo da u prašnjavim ladicama čuvate ispisane papire s listama šifre baš za ovakve prigode. Imajte samo na umu da, kako se čini, ne rade baš sve izvorne šifre – preciznije, one koje sadrže tipku O na bilo kojem mjestu koje nije posljednje. To je tome tako jer će vas pritisak na tu tipku odvesti van izbornika i vratiti u igru zbog čega te šifre nije moguće otipkati do kraja.

Komentari (5)

  • IvanDado

    15.11.2018 - 00:18

    Dobro je. Mislim, i sifre su nostalgicne, mogli su i to naplatiti, ali nisu fala Bogu! 😀

    • Ante2003

      @IvanDado, 15.11.2018 - 07:20

      Zašto bi naplatili šifre

    • IvanDado

      @Ante2003, 15.11.2018 - 13:25

      U danasnjem gamingu nista ne bi bilo cudno.

  • Ante2003

    15.11.2018 - 07:21

    To je isto ko da moraš platit neku crackanu igricu

  • Daksy

    15.11.2018 - 13:02

    Aezakmi 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?