HCL.HR

Takedown: Red Sabre dobio datum izlaska i trailer

Stjepan Fikter 30.08.2013.   •   1 komentara


Taktička FPS Kickstarter uspješnica Takedown: Red Sabre dolazi 20. rujna na PC i X360, a povodom objave datuma izlaska dobili smo i gameplay trailer.

Prošle godine na Kickstarteru pojavio se FPS naziva Takedown: Red Sabre koji cilja biti spiritualni nasljednik taktičkih igara poput Rainbow Six i SWAT serijala. Na igri radi studio Serellan kojeg vodi Christian Allen, dizajner Ghost Recon Advanced Warfarea i Halo Reacha uz ostale veterane koji su radili na Rainbow Sixu, Ghost Reconu, F.E.A.R.-u, Condemnedu i drugim igrama.

Takedown: Red Sabre cilja na taktičko iskustvo, upotpunjeno realističnim naoružanjem, timskom igrom i bitkama u zatvorenim prostorima. Igrači će moći eliminirati protivnike samostalno ili se otisnuti u kooperativne i kompetitivne multiplayer vode. Kako developeri kažu, ovo je igra za sve ljubitelje stare škole koji traže nešto više od samog trčanja i pucanja ili jednostavno žele drugačije pucačko iskustvo. Koliko će Takedown: Red Sabre biti kvalitetan FPS moći ćemo procijeniti 20. rujna kada igra dolazi na PC i X360, dok je PS3 verzija planirana za kasniji izlazak.

Sve koji se odluče kupiti igru prije izlaska putem Steama, developer će nagraditi besplatnim Red Sabre Deadly Killhouse DLC-om.

Komentari (1)

  • goldfinger

    30.08.2013 - 23:19

    Jebemusunce,pa ovo čak ni ne izgleda tak loše…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?