HCL.HR

Tesla postaje ozbiljna gaming platforma, stiže i Cuphead

Zoran Žalac 03.06.2019.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Tri modela Teslinih automobila dobit će aktualno gaming iskustvo kroz pakleni 2D platformer zvan Cuphead.

Već neko vrijeme vlasnici Teslinih automobila mogu igrati videoigre bez ikakvih posebnih dodataka. U najboljem slučaju treba im samo kontroler za lakše kontroliranje, ali ni to nije obavezno jer postoje i kontrole na ekranu osjetljivom na dodir. Većinom su to besplatne igre sa starijih Atarijevih konzola, no čini se kako će Teslina “gaming platforma” dobiti i malo aktualniju igru.

Elon Musk je potvrdio kako surađuje s tvorcima igre Cuphead te da istu planiraju lansirati na Tesla Model 3, Model S i Model X automobilima. Bila bi to prva igra na Unity engineu koja bi zaživjela na Teslinim automobilima. Kako se radi o iznimno zahtjevnoj i izazovnoj igri, ona za razliku od ostalih u Teslinim automobilima neće raditi bez žičanog USB kontrolera, tj. isti će biti obavezan za igranje.

Doduše, kad kažemo da Cuphead stiže na Teslu, mislimo pritom samo na jedan dio te igre. Zbog memorijskih ograničenja Teslinih modela, Cuphead će se na njima moći igrati samo kroz level Inkwell Isle One. No, tko zna – možda s nekim idućim modelom automobila dočekamo i kompletnu Cuphead igru.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • moordrak

    03.06.2019 - 11:09

    O! To je tak feš!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?