HCL.HR

Tetris Effect dao je odličnu posvetu najpopularnijoj inačici Tetrisa

Hrvoje Smoljić 14.11.2018.   •   1 komentara


Ako ste ikad zaigrali Tetris na dobrom starom Game Boyu, spremite se da vas nova razina u Tetris Effectu vrati natrag u djetinjstvo.

Nedavno izašli Tetris Effect je apsolutna eksplozija nostalgije za sve igrače koji su Tetris igrali na starijim gaming sistemima. Sada je kao nagrada za uspješno izvršeni tjedni izazov dodana nova razina koja tu nostalgičnost odvodi na potpuno novu razinu.

Naime, kompletirani izazov u igrinom Effect modu otključava mogućnost igranja posebne razine koja izgleda kao da Tetris igrate na originalnom, crno-zelenom Game Boyu. No izgled nije sve, pa će vas tako dok igrate pratiti i prepoznatljiva 8-bitna glazba te vas u potpunosti vratiti u djetinjstvo. Upravo je ta verzija Tetrisa bila najpopularnija te je bilo nezamislivo imati Nintendo Game Boy bez nje.

Iako je razina nestala nakon što je izazov završen, nije trajno, te ju igrači mogu ponovno otključati kad dosegnu 50. level. Pojava ovakve razine dovela je do spekulacija o tome s čime će nas igra nagraditi po završetku budućih izazova i čeka li nas još nostalgijom nabijenih iznenađenja.

Komentari (1)

  • Zloco

    14.11.2018 - 19:02

    Odlicna igra ali kao i ff xv sve je faking presitno,doslovno oci ostavim pred tv da vidim kako spada. Naviko sam na tetris ds,manji je delaya na nintendu ds nego ds4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?