HCL.HR

The Elder Scrolls Online za konzole odgođen do zime

ToxarE 08.05.2014.   •   2 komentara


Optimistični plan po kojemu su igrači na Xbox One i PlayStation 4 konzolama trebali moći zaigrati The Elder Scrolls Online tri mjeseca nakon njegovog izlaska na PC-u ipak se neće ostvariti.

Trenutno aktualni MMORPG naslov The Elder Scrolls Online na PC platformi ima polarizirane rezultate što se tiče kritike i publike. Precizne podatke o broju korisnika i prodajnim rezultatima još uvijek nemamo, tako da ne možemo konkretno govoriti o nekom uspjehu/neuspjehu igre. Isto tako, izlazak na PC-u tek je prvi dio priče za Bethesdinu igru jer je ista planirana također i za Xbox One te PlayStation 4 konzole. Međutim, na te verzije ipak ćemo morati pričekati malo duže nego što se predviđalo.

Umjesto planiranog izlaska početkom lipnja ove godine, TESO za konzole ipak je bliže izlasku početkom zadnjeg mjeseca ove godine. Naime, u Bethesdi su potvrdili kako su se malo preračunali, pa iako su napravili veliki napredak u dovršavanju verzija za konzole, trebat će im još oko šest dodatnih mjeseci da osiguraju kvalitetno iskustvo igre za fanove.

Nije to strašna odgoda, ali će definitivno osiromašiti ponudu igara za nove konzole u lipnju, a svi znamo koliko je inače siromašno ljetno doba na tržištu videoigara.

Komentari (2)

  • BadMeetsEvil

    08.05.2014 - 18:31

    igra je izašla prije na PC-u nego na konzoli…..ovo se rijetko kad događa

  • Sarajevo, New York, Roma

    08.05.2014 - 20:31

    Jbg momci ko ceka taj i doceka, a taman jos malo da se zagrijete za igru do njenog izlasla za konzole.
    😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?