HCL.HR

The Quiet Man ipak neće biti tih kao što su neki očekivali

Pero Mlinar 18.10.2018.   •   0 komentara


Iako ćete ju najprije igrati u tišini, igra Square Enixa o gluhonijemom čovjeku pri ponovnom će prelasku imati mogućnost uključivanja zvuka.

The Quiet Man jedan je od zanimljivijih jesenskih projekata u kojemu ćemo s početkom od 1. 11. pratiti potragu gluhonijemog čovjeka za otetom pjevačicom u mračnom gradu. Ta će noir avantura biti prezentirana dosljedno iz perspektive junaka, znači bez prisustva zvuka, a pošto će u njoj razgovora biti; mi ćemo se morati sporazumijevati čitanjem s usana, mimikom i gestikulacijama.

Ipak, kako bi čitavu stvar učinili razumljivijom te valjda zaokruženijom, iz Square Enixa su potvrdili kako će igri dodati mod kojim će biti moguće uključiti zvuk. Ipak, to neće biti moguće učiniti na prvom prelasku, nego tek na onom sljedećem i to ne odmah nego tjedan dana nakon izlaska igre, jer tada dolazi zakrpa s opcijom.

Igra je inače reklamirana kao iskustvo doživljeno na način identičan onom protagonista pa je neke naživcirala prisutnost te opcije koja nije baš autentična u najmanju ruku. Isto tako, postavlja se pitanje u kojoj će mjeri mehanike igre biti vezane uz izostanak zvuka pa neće li njegova prisutnost pokvariti gameplay. Kako god da bilo, radit će se o opciji pa možete igrati kako vam je volja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?