HCL.HR

The Sims 4 upotpunjen novim karijerama i božićnim sadržajem

Zoran Žalac 17.12.2014.   •   0 komentara


Oveća zakrpa za problematični The Sims 4 u igru uvodi dvije nove karijere, godišnje odmore, božićne sadržaje te niz popravaka i manjih izmjena.

Prošlog mjeseca Simsi 4 konačno su dobili bazene koji su im falili, a Maxis nastavlja s dodavanjem novog sadržaja u vidu besplatnih ažuriranja. Kako je i najavljeno, u ovomjesečnoj zakrpi verzije 1.3.18.1010, teškoj 578 MB, fokus je postavljen na novim poslovima, odnosno karijerama za Simljane.

Konkretno radi se o dvije nove karijere – atletskoj i poslovnoj. Iz atletske se moguće specijalizirati za profesionalnog atletičara ili bodybuildera, dok u poslovnoj možete postati investitor ili menadžer. S karijerama, dakako, dolazi nova odjeća, predmeti i nagrade. Drugi značajni noviteti su plaćeni dopusti, tj. godišnji odmori i bolovanja.

Povodom skorašnjih blagdana, dostupan je i besplatni Holiday Celebration pack koji možete aktivirati iz glavnog menija igre, a sadrži razne božićne dekoracije, džempere, snjegoviće, jelke i slično. Naposljetku, ispravljen je čitav niz manjih bugova, a dodane su i neke nove šifre, odnosno naredbe za igrinu konzolu, među kojima i popularni Move Object koji je mnogima falio u četvorci, zajedno s još masom stvari.

Punu listu noviteta i popravaka možete pronaći na službenoj stranici, a u nastavku možete provjeriti što je to nama falilo u novim Simsima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?