HCL.HR

The Walking Dead avantura idući mjesec zaključuje priču nakon sedam godina

Zoran Žalac 05.02.2019.   •   4 komentara


Nakon što smo u The Walking Dead seriji ispratili Ricka, idućeg mjeseca isto ćemo napraviti s Clementine u njezinoj zadnjoj epizodi posljednje TWD igre.

The Walking Dead: The Final Season bit će službeno zaključena 26. 3. ove godine kada nam stiže zadnja epizoda četvrte sezone. Time će se kraju privesti priča koja traje već sedam godina. Jedna je to od najdugotrajnijih priča u gamingu, ali definitivno ne i najduža.

Na isti datum igra će se moći kupiti i u fizičkom izdanju za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch platforme. Što se PC-a tiče, kompletna četvrta sezona bit će ekskluzivna za Epic Games Store te se neće moći kupiti na Steamu.

Iako će ovo vjerojatno biti kraj The Walking Dead avantura kakve poznajemo, sigurno je da oproštaj od Clementine ne znači i oproštaj od TWD-a. Iako je Overkillov TWD bio mrtav čim se pojavio, Skybound Games nedavno je pitao fanove serijala kakvu bi The Walking Dead igru htjeli vidjeti, odnosno da im daju prijedloge za igru izvan postojećih TWD serijala.

Komentari (4)

  • lliquid_

    05.02.2019 - 11:03

    Ahh steta bas sam se nadao jos tako jedno 10ak seasona

  • vragec25cro

    05.02.2019 - 23:00

    Šta je tako teško napraviti open world igricu s elementima craftinga,pa da mi state of decay nebude najbolja the walking dead igra.

  • xxved

    05.02.2019 - 23:35

    Koliko god bih htio 5. nastavak ove igre, ipak ne bih zelio da ona postane kao neke TV serije i filmovi gdje je prica uistinu dobra, ali je toliko odugovlace i ne znaju kada stati da na kraju od masterpiece sadrzaja dobiju samo otrcane kopije.

  • Doctor_Stef

    06.02.2019 - 03:09

    Svakoj priči dođe kraj pa tako i ovoj. Iako bih želio vidjeti više epizoda, bojim se da bi to samo razvodnilo kvalitetu serijala. Moramo na kraju biti sretni što ćemo dobiti kraj nakon propasti TTG-a.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?