HCL.HR

The Witness nije spreman za izlazak na Xbox One

Petra Rukav 19.01.2016.   •   1 komentara


Velika galama digla se zbog želje da nova igra tvorca Braida, The Witness, stigne i na Xbox One platformu, no od toga je ostalo tek mrtvo slovo.

the-witness

Iako je The Witness, predugo očekivani drugi projekt tvorca Braida, najavljen kao konzolaška PS4 ekskluziva koja usput dolazi i na PC, oštro oko interneta nedavno je primjetilo da je igra dobila ESRB rejting za još nenajavljeno Xbox One izdanje. Znači li to da je pukla ljubav između The Witnessa i PlayStationa 4, neki su se zapitali – no čini se da nije tako.

Na svom Twitter računu, Jonathan Blow je kao idejni kreator i glavni odgovorni za razvoj igre komentirao kako je ESRB rejting za Xbox One verziju za The Witnessa zapravo proveden samo iz razloga da bi se u budućnosti takav proces izbjegnuo, ako njegova kompanija Thekla ipak odluči dovesti igru na XONE. No, trenutno nema nikakvih planova u vezi s njenim izlaskom za navedenu konzolu.

Osim PC i PS4 verzije koje dolaze krajem ovog mjeseca, iz Thekle najavljuju kako će igra biti dostupna i za iOS, no „par mjeseci kasnije“, a na ostalim platformama, premda nije potvrđeno o kojima platformama se radi, “nešto kasnije”.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?